Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Mısır'da direniş devam ediyor

ümmü erva Çevrimdışı

ümmü erva

Üye
İslam-TR Üyesi
Ülke genelinde meydana gelen olaylarda ölü sayısı 72'ye yükseldi
Mısır'da 30 Haziran'dan itibaren yaşanan protestolarda hayatını kaybedenlarin sayısı 72'ye yükselirken, yaralı sayısının bini aştı.
Hastane yetkililerinden edinilen bilgiye göre 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarına ordu ve polis birlikleriyle beraber baltacı denilen laik darbe yanlıları da saldırı düzenliyor. Yaralı sayısı 1000 i geçti.

Dün 13 kişi, bugün de 12 kişinin öldürülmesiyle ölü sayısı 72'ye yükseldi. Hayatını kaydedenler arasında doğrudan başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı kurşun darbesiyle hayatını yitirenler bulunuyor.

Mısır'ın çeşitli kentlerinde darbe karşıtı Mursi destekçilerinin yaptığı gösteriler devam ediyor. Darbe karşıtı göstericiler, Mursi'nin serbest bırakılana kadar meydanlardan ayrılmayacaklarını devam edeceklerini açıkladı.




pressmedya
 
A Çevrimdışı

AlexanderHeek

Üye
İslam-TR Üyesi
Mısırı ne hale getirmeye çalışıyorlar.Allah müslümanların yardımcı olsun İnshaAllah.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt