Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

namaz kılan tağutlardan sonra başörtülü tağutlar

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
şirkin içinde ne kadar islam inancını göstermeye kalksalar bununla ancak kendilerini kandırabilirler.Birde müşrikliğe onay veren yoldaşları bunları destekler.Zaten tesettürün t si bile bu mecliste islamı temsil edemez.Çünkü mahremsiz ve peçesiz üstelik kadın erkek karışık ve Allaha karşı rablik iddiasında bulunanların bulunduğu bir darul nedve.dini cahiliye üzerinde yaşayanları kandırmaktan ve dinleriyle dünyalar kazanmaktan başka bir amacı yoktur.Allah bunlar için ahirette nasipleri yoktur ayeti ile cevap veriyor.

  • (Hacc) ibadetlerinizi bitirdiğinizde, artık (cahiliye döneminde) atalarınızı andığınız gibi, hatta ondan da kuvvetli bir anma ile Allah'ı anın. İnsanlardan öylesi vardır ki: "Rabbimiz, bize dünyada ver" der; onun ahirette nasibi yoktur. (Bakara Suresi / 200)
 
SELAHADDIN-K Çevrimdışı

SELAHADDIN-K

Üye
İslam-TR Üyesi
iyide daha bir bir kac gun once bunlar basi acik degilmiydi o zaman bunlar anyasa basortulusu madem allah icin takiyon niye bir kac gun oncede takmadin
muslumanlari kandiriyorlar iste simdi akp sozde muslumanlarin gozunde mucahit oldu bu nasil bir serefsizliktir ya
 
portalkal Çevrimdışı

portalkal

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hacca gidip geldiler ya başörtü takıp cennetide garantileriz,nasıl olsa hacıyız demokratız laylaylom tavırları bunlar
 
R Çevrimdışı

Rebi3

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Başını ört erkek vekillere poz ver yetmiyor merhaba nasıl budunuz beni diyerek ellerini sık. Millette öküzün trene baktığı gibi bunları izleyip "ya ne güzel başörtüsü meclise girdi" diye seviniyor. Allahın kanunlarını tınlamayan küfür meclisine. Chp li kafirler doğru söylüyor bunlarınki seçim yatırımı. Zira yarın bir gün yine yasak olursa o zamanda 2 gün öncesi gibi yine açık saçık gelecekleri meydanda.


jPo7QFKZlAhH4.jpg
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Bu tip kişiler peygamberin sünneti yerine kendi sünnetlerini insanlara örnek gösteren ve yayılmasını sağlayan...........(Nefret suçu var) ve dini hafife alan kişilerdir.Kim bunlara uyarsa peygamberin sünnetini red etmiş olur.Üstü şişhane,altı taksim.
 
Üst Ana Sayfa Alt