Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Oy Kullamanın Şirk Oldugunu Anlattığımız Halde, Oy Kullananların Hükmü?

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum kardeşim. Eğer İslam'ın beş farzını, Namaz kılmayı, Abdest almayı vs. biliyorsanız size tavsiyem Faruk Furkan'ın "La
İlahe İllallah Ne Demek Biliyor Musunuz?" isimli kitabını okumanız. Gerek bu konuda gerek bu konu haricinde Tevhid'i güzel anlatmış, delillendirmiş.

Akhi Faruk Furkan'ın "Kelime-i Tevhidin Anlam ve Şartları" kitabı ile dediğin kitap aynı kitaplar mı? Yoksa farklı kitaplar mı?
 
W Çevrimdışı

wchild

Üye
İslam-TR Üyesi
mevcut durum islami açıdan uygun değil bunda hefikiriz zannımca. Şu an bizim bununla mesut olmamızın sebebi sağlıklıyken "ölümü görüp vebaya" rıza göstermeninkiyle aynıdır.
azraili kovan (!) Ehli sünnet (!) Cemaat şeyhi ne kadar muteberdir insafınıza kalmış...

Kesinlikle, mevcut durumun islama aykırılığı konusunda şüphem yok. Hatta memurum, son zamanlarda okuduklarım ve izlediklerimden sonra bu durumun vicdani sıkıntıları dahi basmış durumda. Başından bunuda bilseydim böyle bir işe de girmezdim. Allah sonumuzu hayırlı kılsın.
 
y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Selamunaleyküm, ilmi bilgimin sıfıra yakın olduğunu belirterek bir konuya değinmek istiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. üzerinde çokca tartıştığımız bir konuydu bu. Banada bu konuda uyarıda bulunan bir arkadaşım vardı fakat kafama takılan şu ki bugün oy kullanmayıp islamla ilgisi olmayan insanlara ortamı bırakmanın sonucu da türkçe ezan ve camilerin ahıra çevrilmesi hatta ehli sünnete uygun yaşam tarzı olan insanların ikinci sınıf muamele gördüğüde geçmişte tecrübeyle sabit. Geçmişte olduğu gibi bunlara karşı çıkanların sesi kısılacaktır yine. Arkadaşıma söylediğimde sistemi değiştirmek için başkaldıran varsa yanlarında olurum. Ama sistemi değiştirmeye gücümüz yetmiyorsa en azından mevcut durumu korumak adına oy kullandım. Forumun genel bir görüşü yada bir gruba bağlılığı varmı bilmiyorum ama ismailağa cemaatinin seçimlerde mevcut hükümete destek verdiğide ortada. Bu adamlar ülkemizde ehli sünnet adına söz sahibi, yanılıyor, yanıltıyorlarmı? Tekrar belirteyim, Bilgim sıfıra yakın.

Allah'a ortak koşacak bir amel işleyerek mevcut rahatlığımızı koruyacaksak bırak dağılsın o düzen be kardeşim. Peygamberin methodu belli, siyer ortada. Lut kavminin içinde emri bil marufu terkeden salih kullar ilk önce helak edildiyse oy vererek Allah'a hükümde ortak koşanlara itaat edenlerin hali nice olur?
 
Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
20160807_012819.jpg
 
Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
https://books.google.com.tr/books?id=BCSoCwAAQBAJ&pg=PA2&lpg=PA2&dq=faruk+furkan+la+ilahe+illallah&source=bl&ots=SSP9VPEE-O&sig=44V_5eFOJYk48ngbFGEhhnW1Fw8&hl=tr&sa=X&ved=0ahUKEwj7rKnk6q3OAhWMNpoKHQJcAEMQ6AEIXTAP#v=onepage&q=faruk furkan la ilahe illallah&f=false
Bu linkteki kitap sanırım. Linkten okuyabilirsiniz. Sol üstteki "e kitap satın" seçeneğiyle google kitaplardan indirebilirsiniz(pdf değil uygulama içi indirme) (kitap bedava fakat ödeme yöntemi gerekiyor maalesef imkanınız yoksa linkten okuyabilirsiniz).
Linke tıkladım da az önce açtığım arayüz gibi değil:) play booktan indirmek için " faruk furkan la ilahe illallah ne demek" diye aratın (yanlış saymadıysam) 8. Sıradaki.
 
Üst Ana Sayfa Alt