Konuyu açan kardeşin asıl amacı bn ianaıyorum ki bu değildi kullanılan ifadeler tabirler birbirlerinize yakıştırdığınız o mesnetsiz sıfatlar farkında mısınız bilmiyorum ama başlarken kardeşim diyerek anlam kazandırdığınız cümleler savaş kokmuş.Cemaat tarikat vakıf dernek vs mesele bütün bunlara anlayışla yaklaşmakta nerden bile bilirsiniz minyonlarla ifade edilen bir cemmatin bütün neferlerinin amerikan uşagı olduğunu veya nerden bilebilirsiniz misyoner olduğunu veya hangi kaynak size diyorki Allah yolunda koşturan kardeşlerinizin topuna birden kafir değin HADDİNİZE DEĞİL.Veya siz kim oluyosunuz ki Allah yolunda canlarıyla cihadı hayatlarındaki herşeyin önüne koyan insanlara terörist diyosunuz vee yine siz kim oluyosunuzda huşunun en güzelini kendi manevi tatminlerini zikirde bulmuş olan tüm kardeşleri zındık olarak niteliyosunuz.Okurken hicab ettim yazılarınızı itamlar binlerce ve hatta milyonlarca insanın hakkına girilebilinecek sözler siteden kovmalar bukadar mı tahamülsüzüz birbirimize yeri geldiğinde cihad yapmaktan söz eden hatta mangalda kül bırakmayan kardeşler tebliğdeki metotdan bi haberler sen kendi kardeşini öteki beriki diye itelerken kime kucak açıyosun rica ediyorum cevap yazmadan konu hakkında yorum yapan arkadaşlar tekrar okusunlar yorumlarını eğer yakışmış bize diyorlarsa yporum yok Bana gelince bi cemmate mensubum farklı vakıflarla ve gruplarla bağım var belkide tavır olarak bir birinden fersahlarca uzak gruplar ama ortak noktaları var SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ KİTAP VE SÜNNET selametle ALLAHA EMAET