Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taliban liderinden PKK ve Kemalizm açıklaması (Video)

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
üncelleme: 14:09, 26 Ağustos 2013 Pazartesi



Taliban liderinden PKK ve Kemalizm açıklaması (Video)Taliban liderlerinden Molla Sengin Kemalizm ve PKK'nın Kürt ve Türk halklarını ifsad ettiğini belirtti. Kendilerine olan yardımları nedeniyle Kürt ve Türk halklarına teşekkür eden Molla Sengin, mücadelelerine verilen desteğin artırılmasını istedi ve işgalcilerin mağlup olarak ülkeyi terk etmesinin ve devletlerinin kurulmasının ardından kendilerinin tüm mazlum halkların yardımına koşacaklarını bildirdi.
incanews / Haber Merkezi Türk halkına Allah'dan selam ve bereket dileyerek konuşmasına başlayan Molla Sengin "ey şanlı ecdadın torunları, sizler İslam'ın bayrağını asırlarca yücelttiniz ve İslam'ı kıtalara taşıdınız" sözleri ile övgüde bulundu.Yakın tarihi bilen her Müslüman'ın son asırda "Haçlılar ve işbirlikçi mürtedlerin" yaptıklarından haberdar olduğunu, kurulan cumhuriyet ile Kemalizm eliyle Türk halkına ifsada uğradığını, din ve ahlaktan kopuk bir toplum yetiştirilmeye çalışıldığını belirtti.Türk toplumunu ifsad eden Kemalizm'in aynı etkiyi Kürtler üzerinde yapamadığını, aynı eller tarafından Kürt halkı üzerine de Abdullah Öcalan'ın musallat edildiğini, Kemalizm eliyle Kürtler üzerinde uzun sürede yapılamayan ifsadın PKK eliyle kısa sürede yapıldığını söyledi.ABD, NATO ve işbirlikçilerinin oyunlarının farkında olarak cihadlarını sürdürdüklerini, eğer cihadları olmasa Afgan halkının da benzeri ifsadlara uğrayacağını, cihadları ile din, ahlak ve mukaddesatlarını muhafaza ettiklerini belirten Molla Sengin, mücadelelerinin yardımına koşulması çağrısında bulundu.Devamında Molla Sengin herkesin başına ölümün geleceğini, önemli olanın doğru yol üzere olmak, Allah'a itaat etmek olduğunu belirtti. Küfür milletinin toplanıp kaynaklarını seferber ettiklerini, Müslümanların bu mücadeleden gafil kalmaması gerektiğine dikkat çeken Taliban lideri önceki nesiller nasıl akidesi için savaştı ile bugün Müslümanların da akidesi için savaşması gerektiğini bildirdi.Molla Sengin kafirlerin Müslümanlar aleyhinde savaş için toplandığı ve zindanların kadın, çocuk demeden Müslümanlar ile doldurulduğu bu ortamda cihadın farz-ı ayn olduğunu, binlerce kilometre uzaktan tüm zorluklara rağmen Türk ve Kürt halklarının kendilerine destek verdiğini söyledi ve bu desteğin daha da artırılması çağrısında bulundu.Afganistan'a Taliban, El Kaide ve müttefiklerini yok etmek için gelen düşmanlarının, verdikleri mücadele vesilesi ile bugün kendileri ile barış yolu aradıklarını, ABD'nin "Taliban bir kuvvet ve biz onunla antlaşma yapmak zorundayız", "Dünya'nın neresinde konsolosluk istiyorsanız biz yardımcı olalım" dediğini aktardı.Afganistan'dan işgalcilerin mağlup olarak ayrılmasının ardından devletlerini kurulacağını, cihadın Afganistan'dan ibaret olmadığını, diğer bölgelerde de kafirlerin zulmü altında olan Müslüman halkların kurtuluşu için gayret göstereceklerini bildirdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:Ne kadar şaşırtıcıdır! Peygamber (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyuruyor: "Kafir bu dünyada ya Müslüman olur, bunu reddederse cizye verir, bunu da reddederse artık onunla savaşılır"Bugün ise tam tersi olmaktadır. Bize kafir olmamızı ya da onlara vergi vermemizi teklif ediyorlar. Bunları reddeder isek bizleri ölüm ve zindan ile tehdit ediyorlar. Müslümanların artık uyanma ve direnme vaktidir bu. Allah (Celle celaluhu) bizimledir, bu kafirlerin gücünü kıracaktır.



 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt