Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Wilders'a tepki için başörtüsü taktı

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
23774.jpg

Wilders'a tepki için başörtüsü taktı
Hollanda'da öğretim üyesi Doçent Doktor Jos Baisjens, (PVV) lideri Geert Wilders'ın başörtüsüne getirmek istediği yasağı protesto etmek için başörtüsü taktı.


Aşırı sağcı söylemleri ile İslam'a ve müslümanlara hakaret eden Wilders, iktidar olunca başörtü yasağı getireceğine dair açıklama yapmıştı. Geert Wilders'a karşı Hollandalıların sesleri yükselmeye başladı.

Kendisinin bir ateist olduğunun altını çizen Jos Baisjens, "Sırf ülkede yaşayan bir milyona yakın müslümanı dışlayıcı hareketlere tepki olarak okula giderken, mahallede, çarşıda başörtüsü takıyorum" dedi.

Baisjens, bir politikacı olarak değil, eğitimci bakış açısıyla olayları değerlendirdiğini belirterek, "Wilders'in sözleri beni bir eğitimci ve insan olarak rencide etti. Kendim hiçbir dine inanmadığım halde inançlar ile bu denli alay edilmesine ve dışlanılmasına karşıyım. Herkes özgürce dininin gereğini yerine getirebilmeli. Bu yönde inançların önüne engel konulmamalı. Ben bunu bir şekilde protesto etmeyi kararlaştırdım ve başörtüsü taktım" diye konuştu.
Haber Editör
 
G Çevrimdışı

güle sevdalı

Üye
İslam-TR Üyesi
ve bu adamin baslattigi protestolar cogalarak devam ediyor. Bunu takip eden ve ayni protestoy uygulayan insanlar elhamulillah artiyor.

Wilders den haag'da belediye secimlerinde 2nci parti ve almereda 1nci parti oldugu icin hemen havaya girdi. Hllandayida genel secimlerde yani 9 haziranda alacagini belirtiyor.

Benim wildersa tek sozum:
................................Sen daha bekle ... Rabbim insallah sana o sevinci yasatmayacaktir !!!

Buradaki ve her yerde zulm altinda yasayan kardeslerimiz icin duaya insallah ...
 
Üst Ana Sayfa Alt