Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

100 Abd Leşi Imal Edilmiştir

ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
Mucahidler 100 Civarında Amerikalı Teröristi İmha Ettiler

78966983.jpg


08.10.2009 tarihinde Afganistan İslam Emirliğine bağlı mücahidler tarafından Helmand eyaleti Garishk bölgesi Shoraab havalanındaki işgalci amerikalılara ait askeri üsde yer alan eğitim sahasında gerçekleştirilen patlamada 100 civarında amerikalı terörist öldü. Bu operasyonda mücahidler, eğitim sahasının altına çıkan bir tünel kazıp tünelin içini çok güçlü patlayıcılarla doldurdular. Operasyon zamanı gelince uzaktan kumanda ile patlayıcıların ateşlenmesiyle birlikte arka arkaya çok güçlü bir patlamalar meydana geldi. Rapora göre; bu patlamalarda içinde eğitmenlerinde yer aldığı 100 civarında amerikalı terörist ölürken birçoğu da yaralandı. Cesetleri ve yaralıları taşımak için bölgeye 13 helikopter indi.


orijini :

Today's News From Around The World Friday 09 October 2009

Mujahideen of Islamic Emirate of Afghanistan military operations against the kafirs, munafiqs and the worshippers of Idols

Atleast 100 American invader terrorists killed as Mujahideen blow up their training center in Helmand Thursday 08-10-2009, Mujahideen of the Islamic Emirate of Afghanistan blew up a training center of the American invaders in Shoraab air port area in Garishk district of Helmand province. To carry out this operation Mujahideen had digged underground tunnels leading into the training center, and later these tunnels were planted with very powerful explosives, the explosives in the tunnels were then detonated with remote controls, powerful blasts took place one after another, killing atleast one hundred American invader terrorists and wounded many, among the killed where the enemy trainers, soon after the blasts thirteen invaders helicopters arrived to take the dead and wounded.

Theunjustmedia News & Perspectives

?????????? ?????? ????? ISLAMIC EMIRATE OF AFGHANISTAN

ISLAMIC EMIRATE OF AFGHANISTAN
 
UHUD Çevrimdışı

UHUD

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah ölü kafirlerin sayısını arttırsın mücahidlerimizin yardımcısı olsun inşeAllah.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt