Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 + Rukye Âyet'leri Okununca Büyücü Ve Cin'lenmis Insanların Tepkisi
hocam burada amaç ne onu anlamadım,toplu cin çıkarma falan mı oluyor? yani kadınlar falan milletin önünde çırpınıyor ya hoş değil görüntü, normalde özel odalarda olmuyor mu?
hocam burada amaç ne onu anlamadım,toplu cin çıkarma falan mı oluyor? yani kadınlar falan milletin önünde çırpınıyor ya hoş değil görüntü, normalde özel odalarda olmuyor mu?
cin çıkaran ben olsam bi yandan okurken bi yandan da gelip garip garip vurmaya çalışanları döverdim. yaklaşanın ağzının ortasına bi tokat geçirmek lazım
cin çıkaran ben olsam bi yandan okurken bi yandan da gelip garip garip vurmaya çalışanları döverdim. yaklaşanın ağzının ortasına bi tokat geçirmek lazım
Tam sofilere yapılması gereken birşey bir konferans salonunda toplayıp Tevhid ehli bir müslümanın rukye yapması lazım...Başka türlü uyanmazlar çünkü şeytanın oyunlarını keramet zannetikleri için tevhidi anlattığımızda ben o zatın kerametini gördüm diyorlar...
O insanlar düşman değil, bilerek yapmıyorlar bunu. İçlerindeki cin devreye giriyor. Büyük ihtimal kendilerine geldiklerinde hatırlamazlar bile. ALLAH musallat yüzünden hayatlarında ne sıkıntılar çekiyorlar. ALLAH yardımcıları olsun, Şafi ismiyle şifa versin tüm bu sıkıntılara sahip insanlara.