15 Temmuz "İhanet ve Diriliş" Belgeseli / 16 Aralık 2016
Ahiler ve Uhtiler; Bu "İhanet ve Diriliş" Belgeselini Allah için bu forumdaki imkanı ve internet kotası olan herkesin izlemesini istiyorum, kotası olmayanların da interneti sınırsız olan bir yere gidip bi zahmet 3 saatini ayırıp izlemesini istiyorum. İki gün önce Cuma akşamı A Haber'de ilk defa yayınlandı, saat 23:00-02:00 arası yayınlandı, baştan sona hiç bir yerini kaçırmamak üzere izledim. 15 Temmuz gecesindeki ihaneti saniye saniye dakika dakika hiç bir yerde yayınlanmamış görüntüler eşliğinde anlatıyor, çok süper hazırlanmış bir belgesel. Eğer bu belgeseli izlerseniz o karanlık gecedeki ihaneti çok daha iyi anlayacak ve şuan Halep'deki katliam ve zulüm ve tecavüzleri de daha iyi anlayacaksınız. Oyun büyük, dolayısıyla tablonun ve resmin büyüğüne bakmamız gerekiyor. Olay Akp, Tayyip Erdoğan ve Demokrasi meselesi değil, Allah için bunu anlayalım artık, olay tağuta destek verme meselesi de değil, olay kafirlerin müslümanları dünya üzerinden silip ve Allah'ın nurunu söndürmek istemeleri meselesi. Kafirler Irak'ı düşürdüler, sonra Mısır'ı düşürdüler, sonra Suriye, müslümanların düşüremedikleri son kalesi Türkiye kalmıştı, 15 Temmuz gecesi Türkiye de düşse, düşmedik başka kale kalmayacaktı, 15 Temmuz'da Tayyibi deviremedikleri için Gaziantep, İstanbul ve Kayseri patlamaları oldu, doları aşırı düzeyde şişirip Türkiye'ye ekonomik darbe yapmaya çalıştılar. 15 Temmuzu başaramadıkları için bugün Haleb'i Rafizi İran'a altın tepsi içinde sundu dünyanın müstekbirleri. Şuan bütün oyunlar Türkiye üzerine oynanıyor, artık gözümüzü açmamız gerekiyor kardeşler. Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı (ki Rabbim buna izin vermedi ve takdir etmedi) Fethullah ve avanesinin Türkiye'yi nasıl altın tepsi içinde ABD, İngiltere, İsrail, Fransa, Almanya, İran ve Esed'e sunacağını bu belgeseli izleyince daha iyi anlayacaksınız. Artık sonra Haleb'te olduğu için kadınlarımıza tecavüz, başta biz muvahhid kesim olmak üzere islami kesimlerin erkeklerine de infazlar başlayacaktı. Ki belgeselin bir yerinde geçiyor; Fetöcü hainler darbenin başarılı olacağından o kadar eminler ki 16 Temmuz sabahında kullanılmak üzere ceset torbaları bile hazırlamışlar...Bu arada öğrencilik hayatımda 7 yıl dersaneye gittim, bu 7 yılın 6 yılı Fethullahın dersanelerinde geçtiği için, bu hainlerin ve münafıkların gerçek yüzünü en iyi bilenlerden birisi olduğum için ve bu hainlerin niyetlerini de en iyi bilen ve tahmin edenlerden birisi olduğum için o gece sokağa ilk inenlerden biriydim.
(Yahudiler, Hz. İsa’yı öldürmek için) hile düşündüler. Allah da hilelerini kendi aleyhlerine çevirdi. Allah hile yapanların karşılığını en iyi verendir. (Ali İmran/54)
Hani, vaktiyle o inkâr eden (müşrik)ler, seni tutup bağlamak veya öldürmek ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyor(lar)dı. Onlar tuzak kurarlarken, Allah da tuzaklarının karşılığını veriyor (onu başlarına geçiriyor)du. Allah, tuzak kuran(lara karşılık veren)lerin en iyisidir. (Enfal/30)
Kendilerine dokunan bir sıkıntıdan sonra insanlara, bir rahmet/iyilik tattıracak olsak (bir de bakarsın ki) âyetlerimiz (ve din) hakkında yine gizli bir plan kurmuşlar. De ki: “Allah’ın hilenize karşılık vermesi daha çabuktur.” Elçilerimiz (melekler) kurduğunuz hile (ve düzen)leri şüphesiz yazmaktadırlar.(Yunus/21)