İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Nice oruç tutanlar ve namaz kılanlar var ki, onların oruçtan ve namazdan nasibi sadece açlık ve uykusuzluktur.”
İbn Mace, Sünen, V, 205.
Hadisteki bahsedilenlerden olmamak ümidiyle, hayırlı sahurlar ( diyecem ama burda daha yeni yatsıyı kıldık sayılır )
Hayırlı sahurlar . @samanpan ramazan bir ay,sayın yetkili kişi site admini ..şu kurayı çek de gidelim artık zaten bir tek hayırlı sahurlar yazıyoruz yazık bize hem beni listeye iki kere yazmışınız düzeltelim inşaallah..
Hayırlı sahurlar . @samanpan ramazan bir ay,sayın yetkili kişi site admini ..şu kurayı çek de gidelim artık zaten bir tek hayırlı sahurlar yazıyoruz yazık bize hem beni listeye iki kere yazmışınız düzeltelim inşaallah..
Ama be bu gün , merdivenler den düştüm, sol elim bandjlı , sağ elimle tek parmak yazıyorum ve zorlanıyorum.
Elim düzelene kadar mesaj yazamayabilirim, ama forum da olacağım sahurda İnşaALLAH.
@samanpan Hocam yurt dışına da yolluyon dimi kitapları (kargo ücreti dahil). Yok biliyorum yolladığını da, diğer gurbetci arkadaşlar da oğrensin diye şeyittim
@samanpan Hocam yurt dışına da yolluyon dimi kitapları (kargo ücreti dahil). Yok biliyorum yolladığını da, diğer gurbetci arkadaşlar da oğrensin diye şeyittim
Ama be bu gün , merdivenler den düştüm, sol elim bandjlı , sağ elimle tek parmak yazıyorum ve zorlanıyorum.
Elim düzelene kadar mesaj yazamayabilirim, ama forum da olacağım sahurda İnşaALLAH.