Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kitabım senin kitabın yeğen derdim ama iki kişiye sözüm var Ama o iki kişiye de çıkarsa kitap söz sana verecem kitabı, selfini de koyacam foruma inşaAllah
SubhanAllah... Alketa zaten aklımda sen vardın bacım öyle yapmayı planlıyordum...Tevafuk oldu sen de böyle deyince...Ama ben listede bile yoktum en son görüntüyü hatırlarsan; ) Birde hiç bişey kazanmışlığım yoktur bugüne kadar sicilim çok parlak değil bu konuda ama sözüm söz eğer dediğin gibi olursa sonuç: )
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kıyamet günü ölüm getirilir. Sırat üzerinde durdurulur ve: "Ey cennet ahalisi!" diye nida edilir. Cennettekiler, bu çağrı üzerine içinde bulundukları o güzel yerden çıkarılacakları korku ve heyecanıyla bakarlar. Sonra da: "Ey cehennem ahalisi!" diye nida edilir. Onlar da içinde bulundukları o fena yerden çıkarılacakları ümid ve sevinciyle bakarlar. Ölüm gösterilerek "Bunu tanıyor musunuz?" denilir. Cennetlikler ve cehennemlikler hepsi bir ağızdan: "Evet! Bu ölümdür" derler."
Resülullah aleyhissalâtu vesselam buyurdu ki: "Bundan sonra emredilir ve Sırat üzerinde ölüm kesilir. Sonra her iki tarafa birden: "Haydi bulunduğunuz hal üzere ebediyet sizindir, burada artık ölüm yoktur" denilir."
We aleykum selam ve rahmetullah cümleten..
Hayırlı sahurlar..