Elhamdülillah, aynen çok verimli oldu bence de )Bir de şuna dikkat ettim, bu seneki sahur paylaşımları önceki tüm yıllardaki katılımları sollayarak zirveye yerleşti. Tüm katılımcı kardeşlere fedakarlıklarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu sözünüz üzere merak edip biraz araştırdım, ve aşağıdaki yazıyı buldum:İzzetin varisleri kitabını bugün bı arkadaştan alıp okumaya başlamıştım Allah'a hamd olsun eve geldim kargoyu açtım ki karşımda bu kitabı buldum. Tam Ümmü Aişe ablanın okuması gereken bir kitab.
Ve, aynen tam benim sevdiğim tarz görünüyor ahi ) Ahiretimiz güzel olsun istiyorsak, bunun çalışması bu dünyada; ve dinlenmek var, eğlenmek de var ama sadece güç toplamak için; sonra kalkıp çalışmaya devam.
Bu arada "Ne kadar çalışmalıyız?" sorusuna benim cevabım: ne kadarına gücümüz yetiyorsa. Ancak, bu sınırı zorlamak da görevimiz, çünkü Rabbimiz "Hayırlarda yarışın." diyor. Bilinir ki, yarışmalarda gevşeklik yoktur; herkesin en önde olmaya çalıştığı bir yarışmada hep bir gelişim çabası vardır. Ve gözümüz kendi sınırımızın ötesinde, çabamız da sınırımız kadar olduğu sürece: o gelişim muhakkak gerçekleşir inşaAllah.
Rabbim bu yolda cümlemize kolaylıklar versin dilerim. Amin ecmain.