herkesin bildiği gibi istanbula yapılacak üçüncü havalimanı için mayıs ayında yapılan ihalede 25 yıllık kira bedeli için en yüksek teklif olan 22.152 milyar euro fiyatını türk şirketlerinden oluşan bir konsorsiyum vermişti.bu türkiye tariindeki en yüksek ihale bedeli.6 pistli yeni havalimanı 5 milyar dolara mal olacak ve150 milyon yolcu kapasiteli.pembemsi rakamlar bunlar! fakat hiç kimse, biz müslümanlara ne istediğimizi sordu mu?yıllarca herkes 3. havalimanının artı ve eksilerinden konuşuyor, fakat hiç kimseden özellikkle hac zamannında 3. havalimanının müslümanların dini vazifelerini nasıl karşılayacağı konusunda birşey işitmedim.yapımı için 5 milyar doların hepsi bittmeden, hiç kendinize sordunuzmu havalimanından biz ne istiyoruz diye?!!!
şahsen ben yeni havalimanından şunları istiyorum:
tek isteğim namazımı kılıp uçağa binmek!benim isteklerim bunlar, başka istekleri olan kardeşlerimiz bu listeye eklesinler.yeni havalimanından beklentiniz ve isteğiniz ne?
Not: site geriye gittiği için bu konuyu tekrar açıyorum.
şahsen ben yeni havalimanından şunları istiyorum:
- Temiz tuvaletler
- Rahatça abdest alacağım bir yer
- Huzurla namaz kılacağım temiz ve geniş bir mescid
- Uçuş öncesi sorunsuz güvenlik kontrolü
tek isteğim namazımı kılıp uçağa binmek!benim isteklerim bunlar, başka istekleri olan kardeşlerimiz bu listeye eklesinler.yeni havalimanından beklentiniz ve isteğiniz ne?
Not: site geriye gittiği için bu konuyu tekrar açıyorum.