İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi peynirin boyutu, farenin büyüklüğü, çiğneyip yutma hızını falan işin içine kattığımızda çok fazla olasılık var. Eğer fare baya büyükse peynir küçükse çiğnemesine bile gerek yok.
Şimdi peynirin boyutu, farenin büyüklüğü, çiğneyip yutma hızını falan işin içine kattığımızda çok fazla olasılık var. Eğer fare baya büyükse peynir küçükse çiğnemesine bile gerek yok.
Detaycı sanatçı kafası çalıştı neye göre kime göre şimdi peynirin büyüklüğü var Himalaya dag sicani gibi tombili fareyse is değişir tombili yi benim kediye diyorum bu aralar vet neyle besliyorsunuz bunu demişti
cok hizli hareket etmeseler guzel sevimliler de
hayvan camiasinin agır kanli olanini seviyorum ben.
kaplumbaga gibi yavas yavas hareket etse bocekleri bile sevebilirim
Böcek benden 2 MT uzak dursun o büyük kara kanatli olanlari her yaz balkona çıkarken korkuyorum kaz dağlarından mıdır nedir Haziran böceği çok oluyor yapışıyor meret Cat cut çarpıyor sesli birşey zırh giycem artık balkona çıkarken