7 Günlük Umre Fiyatları Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

M Çevrimdışı

muminis

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda ailemle birlikte kısa süreli bir Umre ziyareti yapmayı planlıyoruz. Özellikle çalışan olduğum için uzun süre izin alamıyorum. Bu yüzden 7 günlük Umre programları ilgimi çekti.
Ancak biraz araştırdım, fiyatlar çok değişken. Kimi yer 50-60bin TL diyor, kimisi 60binin üstünde. Konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmeti dahil mi, otel mesafesi ne kadar gibi detaylarda da fark var.

7 Günlük Umre fiyatları hakkında güncel bilgiye sahip olan veya daha önce bu şekilde giden var mı?
Hangi firmayı önerirsiniz? Fiyat/performans açısından memnun kaldığınız bir tur oldu mu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ben 6 sene önce isra turizmle gitmiştim o zaman 1000 dolardı herhalde tam hatırlamıyorum muhammed emin yıldırımın cemaati ile şimdi de baktım fiyatları çok artmamış bir bak istersen 4lü oda kişi başı 1000 dolara gelecek şekilde gözüküyor sitesinde https://www.isratur.com.tr/turlistesi?filter=30 24 temmuz mesela
şöyle otel böyle otel falan diye bakma zaten uyumak için otele gelirsin otelin uzaklığı da çok önemli değil ücretsiz otobüsler kalkıyor her zaman haremin etrafındaki otellerden hayırlı olsun

Son düzenleme: