Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

AA muhabirinin Suriye'de vurulma anı

F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Suriye'de çatışmaların arasında kalan ve yaralan Sinan Gül'ün vurulduğu an saniye saniye görüntülendi. Gül Türkiye'ye getirildi

T Çevrimdışı

takva1

Misafir
videoyu izleyince açıkcası biraz tebessüm ettim :) Çünkü ayağından yara alınca öyle telaşlandı korktuki o telaş yüzünden gidicekti öteki tarafa :) bizde olmayız öle inş eleştiriyoruz başkalarına ama :(

Nerede o halid bin velidler,nerede selahaddin eyyübiler nerede 80 yara alan kılıç darbeleri ok yaraları alan ı Enes b. Nadr (ra)..onlar olsalardı acaba kurşun yedikten sonra öldüm anam mı derdi yoksa resullulah nerede mi nerdi ? veya kalkıp tekrar kanını akıtmak için kıyamamı kalkardı.Sahabe farklıydı.sahabeler şimdi herelde bu kurşunlara karşı göğüslerini açıp dalga geçerlerdi..

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Her sahabi bir Halid bin Velid degil idi.
Oturdugumuz yerden boylesi durumlarda elestirme yapmaktan haya edelim.

bu yorumu sen yapmamış olsan emin ol ben yapardım.... bence adam o kadar da telaşlı değil...gayet sağlıklı davranıyor kendisini sağlama alıp bir bez parçasıyla tampon yapıyor aşırı telaş yapmış olsa bu aklına bile gelmez ki çatışmanın daha ortasında...

Üst Ana Sayfa Alt