İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
videoyu izleyince açıkcası biraz tebessüm ettim Çünkü ayağından yara alınca öyle telaşlandı korktuki o telaş yüzünden gidicekti öteki tarafa bizde olmayız öle inş eleştiriyoruz başkalarına ama
Nerede o halid bin velidler,nerede selahaddin eyyübiler nerede 80 yara alan kılıç darbeleri ok yaraları alan ı Enes b. Nadr (ra)..onlar olsalardı acaba kurşun yedikten sonra öldüm anam mı derdi yoksa resullulah nerede mi nerdi ? veya kalkıp tekrar kanını akıtmak için kıyamamı kalkardı.Sahabe farklıydı.sahabeler şimdi herelde bu kurşunlara karşı göğüslerini açıp dalga geçerlerdi..
bu yorumu sen yapmamış olsan emin ol ben yapardım.... bence adam o kadar da telaşlı değil...gayet sağlıklı davranıyor kendisini sağlama alıp bir bez parçasıyla tampon yapıyor aşırı telaş yapmış olsa bu aklına bile gelmez ki çatışmanın daha ortasında...