Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

ABDli bakan kendi askerinden korktu

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
442120120315064423856.jpg


ABD Savunma Bakanı Leon Panetta'nın Afganistan'daki bir üste yapacağı konuşma öncesinde, Amerikan askerlerinden silahlarını dışarıda bırakmaları istendi.

İngiliz Daily Telegraph'ın haberine göre, Afganistan'da bulunan ABD Savunma Bakanı Panetta, Helmand vilayetindeki Camp Leatherneck askeri üssünde bir konuşma yaptı. Konuşmayı dinlemeye gelen yaklaşık 200 askerin, talimat üzerine tüfeklerini ve tabancalarını konuşmanın yapılacağı çadırın dışında bıraktığı bildirildi.

Telegraph, uygulamayı, Afganistan'daki şiddet ortamının ulaştığı boyutun bir göstergesi olarak yorumladı.

Gazeteye açıklama yapan ABD'li Tümgeneral Mark Gurganus da konuşmayı dinlemek için gelen Afgan askerlerin silahsız olduğunu, tutarlı olmak için bu talimatı verdiklerini savundu.

Afganistan'da geçtiğimiz hafta sonu, bir ABD askeri görevli olduğu üsten çıkarak, bir köyü basmış ve 16 Afgan sivili öldürmüştü.

Ülkede Afgan polisi veya askerlerinin üniformasını taşıyan kişiler tarafından daha önce NATO kuvvetlerine yönelik saldırılar olmuştu. Son olarak bir polis memuru, İçişleri Bakanlığı'nda iki ABD'li üst düzey askeri danışmanı öldürmüş ve kayıplara karışmıştı.
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
eee ne olacak cinnet geçiren onların tabirince başka bir amerikalıda niye kendilerini vurmasınki..? ama merak etmeyin yakında oda olur inşaAllah...
 
S Çevrimdışı

serdar32

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bu Soyguncu din düşmanlarının suçu değilki bu müslüman aleminin suçu ve ayıbıdır.Müslümanlar devlet çıkarı,ırkçılık ve meshep kavgasından uyanıpda gerçekleri görebilseler.Ulan müslüman müslümanın kardeşidir deyipde hep birlikde başkaldırsalar bu kafirlere,bunlar böle at oynata bilirmi!!!Allah müslüman kardeşlerime gerçekleri görmeyi nasip eder İnşallah.
 
Üst Ana Sayfa Alt