Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

ABD'nin Irak'a yeni yıl hediyesi

  • Konbuyu başlatan ebufaris kurdi
  • Başlangıç tarihi
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
ABD'nin Irak'a yeni yıl hediyesi

Irak'ta düzenlediği saldırılarda inceltilmiş uranyum kullanan ABD'nin işgalin üzerinden geçen 8 yıl sonunda, Felluce'de doğan çocuklar sakat doğuyor
Bu haber 44 kez okunmuştur.
santa%20claus%20soldier.jpg
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin haberine göre, Uluslararası Çevre Araştırması ve Halk Sağlığı Dergisinde gelecek hafta yayımlanacak araştırmanın, kentte yenidoğanlarda kanser, kronik sinir yolu, kalp ve iskelet yapısın bozukluğu hastalıklarındaki açıklanamayan büyük artışla ilgili çalışmayı doğruladığı belirtildi.

Araştırmada, bu yılın ilk yarısında yenidoğanlarda sakatlıkların normale oranla yaklaşık 11 kat artarak daha önce rastlanmayan seviyelere çıktığına işaret edildi.

Araştırmayı yürütenlerden çevre zehir bilimcisi Müjgan Savabiesfahani, Felluce halkının zehirli bir maddeye kronik olarak maruz kaldığından şüphelendiklerini, bu faktörün ne olduğunu bilmediklerini, ancak araştırmalarının sürdüğünü ifade etti.

Araştırmanın sonunda hazırlanan raporda, özellikle hamileleri etkileyen muhtemel zehirli maddeler olarak metaller tanımlanırken, doğumlardaki genetik bozuklukların kaynağının bu zehirli metaller olabileceği bildirildi.
fft5_mf631720.Jpeg



Bulguların, Felluce'de Amerikan birliklerinin 2004 Nisanı ve Kasımındaki iki büyük savaşta kullandığı zayıflatılmış uranyum içeren top mermilerinin anomalilere yol açmış olabileceğine işaret ettiği kaydedildi.

Raporda, zayıflatılmış uranyumun yanı sıra savaş alınındaki diğer kalıntıların da kusurların sebebi olabileceği ifade edildi.

Felluce'deki bir hastanenin çocuk doktoru tarafından, mayıs ve ağustos ayları arasında ciddi kusurlu bebeği olan 55 aileyle yapılan araştırma da bu dönemde doğan 547 bebeğin yüzde 15'inde ciddi anomaliler bulunduğunu ortaya konuldu.

Irak'ın başka hiçbir kentinde doğum anomalilerin Felluce'deki düzeyde olmadığı da belirtildi.

Felluce'de geçmişte yapılan araştırmalar, yeni doğan bebeklerin cinsiyet dağılımında da ciddi bir değişim olduğunu, Irak'ta savaşın başladığı 2003'ten bu yana erkek çocukların doğumunda yüzde 15 azalma olduğunu gösteriyor.

Dünya Sağlık Örgütü de (DSÖ) Felluce'deki doğum anomalileriyle ilgili bir araştırma yapmaya hazırlanıyor.
PRESSMEDYA
 
halit bin velit Çevrimdışı

halit bin velit

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Kardesler her gün bir rezalet ,kafir abd dün irak´ta bir köyü yerden bir edip bombaladi ,kafirler müslümanlari yok etmek icin var gücleriylen saldiriyorlar yani biz müslümanlar ne zaman? bu gaflet uykusunda uyanmali? nasil oluyorda bunca zülümlere ,iskencelere ,katliamlara seyirci kalabiliyoruz ,acaba biz kendimize müslüman demeye utanmiyacakmiyiz?

Hep beraber Allah´in ipine ne zaman sarilacagiz? hep haberleri sitelerimizde yayinlayipta geri adimmi atacagiz ? intikam zamani gelmedimi? kardeslerimizin kanini yerlerde kurutup tozlarin arasinda yok etmeyemi seyirci kalacagiz? yoksa Onlarin kanlari kurumadan intikamami kosacayiz?
Allah'ın nusreti ve fetih elbete gelecektir ama kardesler Allah zaferini bizimle yapmak istiyor..zaten sunnetullah bunu gerektiriyor.


kafir,münafık,zındık,mürted bozgunculara karşı uyanık olmalıyiz? dinimize geregi gibi sarilmaliyiz,kardeslerimizin yardimina kosmaliyiz ki Allah zaferini tamamlatsin.
Allah (c.c) Kafirleri elimizle yok etsin InsAllah...(Amin...)
 
U Çevrimdışı

Ummu Ubeida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Assalâmu Alaikum wa Rahmatullah.. Allah razı olsun Kardeşim.. Rabbim ümmete uyanış nasib etsin..

'Allah'a ve ahiret gününe iman edenler, mallarıyla ve canlarıyla cihad etmekten (kaçınmak için) senden izin istemezler. Allah takva sahiplerini bilendir..' (Tevbe, 44)
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
şerefsizler
 
_emre Çevrimdışı

_emre

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
bizler erkekler ne zamanki;eşimizi peşimizden kocam diye bağırtmazsak,çocuğumuzu peşimizden baba diye ağlatmazsak,anamızı babamızı evladım nereye gidiyorsun bilmiyoruz ama,bizde evladını kafirlerle mücadele etmek için peygamberin yanına katıp şehit olmaları için dua eden anne babalardan oluruz diyerek peşimizden ağlatmazsak,kardeşlerim emin olunki,biz şehadeti hayal ederek düşünmekten verem olup,kurşunsuz murdar bir cesetle toprakta sadece sıradan bir gübre olacaz.ya savaşan bir millet olacaz yada savaşçı bir iki kişi olacaz.artık problemlerin masada çözülemeyişi gece gündüz gibi aşikar.artık bizler Rabbimizin yanında olmadıkça,Rabbimizin bize-şirke giriyor Allah rızası için uyarın beni-yardım etmeyeceği tıpkı Rabbimin bizzat var olması gibi aşikar.savaşan bir millet olmadıkça başımıza savaşçı bir lider gel-me-ye-cek-tir.Rabbim bizi korklardan etmesin inşAllah,Rabbim, O'na güvenemeyipte yollara düşemeyen,bu tağutları belamları zor kullanarak başımızdan atamayan bizlerden sıkılıpta bizim kalbimizi bağlamasın inşAllah,kardeşlerim dakka bu dakkadır,başka bir matematiğe kafam çalışmıyor.kimki hangi kafirle zalimle oturup nikah şahitliği daveti ediyorsa ona dostum diyorsa,kimki 9-10 yaşlarındaki taze beyinleri hükümetlere oy amaçlı zehirliyorsa,kimki vatanından kaçıp zalimlere sığınıyorsa,yeter artık onların saflarının yerini şurda 5-6 müslümanın bilmesi yetmiyor.artık tüm türkiye bunların ne mal olduğunu bir şekilde öğrenip kavraması gerekiyor.yani böyle bir gafleti tarihin en karanlık çağlarında bile zulum görenler tarafından görmedik değilmi.insanlar illaki bir sebebten dolayı uyanmışlar silkinmişler.Allah ve Resulunu okullarda ders olarak eğerki biz müfredata koydurup okutamıyorsak biz ancak istihareye yatıp bu zulumler acaba bitecekmi diye uğraşırız.kardeşlerim,hadi sen,senin arkadaşın anne babasından Allah korkusunu aldı.peygamberimizin sünnetlerini aldı,bilinçli olarak düşmanını bile bile yetişip büyüdü.ya evinde Kuranın bir harfi okunmayan,ya babasının ona öğretecek birşeyleri-çoğu böyledir-olmayan,ya haramı helalı bilmeyen,içine merhamet yerleştirilmeyen o küçük yavrular napacak elimizi vicdanımıza koyalım.işte bu yavrularımızda okullarda takvasını bulacak inşAllah,ilkokul sıralarında Allahın emirleri ve peygamberimizin sünnetleri bir çocuğa tesirli olacaktır inşAllah,ya da bunların hepsini bırakalım,herkez bir önceki yazısını tekrar yazıyor gibi,bir küpün içinde birbirimizin renklerini bulmaya çalışan kareler gibi 9 köşe olalım,VALLAHA BİLLAHA aklım durdu artık,acaba diyorum bütün bu dünyanın benden gizlediği bişeymi var,hani 9 ve 10 milyar her neyse bu kadar insan bana parapsikolojimi yapıyor bir yandanda nolur Allahım böyle olsun diyorum içimdeki zavallıya.
 
M Çevrimdışı

Mutedeyyin

Guest
onlar herşeyi yaparlar tabiki insan haklarının altında ne diyelim Allah cc topunun belasını versin onlarında savunucularınında
 
A Çevrimdışı

Askalani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah:(
Kahhar olan Rahman'ın kahretmesini ve lanetinin üzerlerine olmasını dilerim.
 
Üst Ana Sayfa Alt