Abdulkadir Geylani'nin Azraile Dayak Atması

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ne yazacağımı bilemedim!

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Yavaş ol radar var dayı...

konu günün saçmalaması

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Videonun kapağını görünce başkası adına utanmamak için izlemedim.
"Gavslara göre 'Allah emekliliğe' ayrılmıştır"

Subhanallahi amma yuşrikun...

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah odur ki ondan başka ilah yoktur. O hay ve kayyumdur (yani o diridir ve yarattıklarını koruyup gözetendir). Kendisini ne uyku yakalar nede uyuklama. Semavat ve arzda bulunanların hepsi onundur. Onun izni olmadan katında hiçi bir kimse şefaat edemez. O kullarının yapmakta olduklarını ve önceden yaptıklarını bilir. Onun ilminden ancak dilediklerini kavrayabilirler. Onun kürsisi, gökleri ve yeri kavrayacak kadar vasi’dir. Bunları muhafaza ona ağır da gelmez. O çok yüce ve çok büyüktür.”
ayet el kürsi..

Gazali44 Çevrimdışı

Gazali44

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ
İslam-TR Üyesi
Yakında Abdulkadir Geylani mekan basma videosu diye baska bi video daha cekerler Allah ıslah eylesin Rabbim şuurumuzu aklimizi mantığımizi korusun

Gazali44 Çevrimdışı

Gazali44

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ
İslam-TR Üyesi
Bu videoyu yayımlayan arkadaşı şiddetle kınıyorum bu programın tamamını izle adam ne anlatıyo programin adi tasavvuf ve tarikatlardaki şirk batağı adam yanlış anlatılan seylerden bi örnek vermiş sizde sırf tekfir yapacaksiniz diye bilip bilmeden videonun bi kısmını almissiniz tabiri caizse sazan gibi atlayıp videoyu burada paylasmissiniz

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Yalniz burada paylasan kisi, seyhlerin muritlerine, bu sekilde anlattigina dair bir paylasim yapmis niyetiyle eklemis olabilir.
Yani bu adam boyle anlatiyor seklinde degil.

Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yok artık..