Abdullah El Muhaysini Turkiye Özel Video
Çevrimdışı Şamil Basayew Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir.. İslam-TR Üyesi 8 Şub 2017 #2 JuNDuLLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahi özetler misin kusura kalmayasın pakedim bitti bitecek.
JuNDuLLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahi özetler misin kusura kalmayasın pakedim bitti bitecek.
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Şub 2017 #3 Şamil Basayew' Alıntı: Ahi özetler misin kusura kalmayasın pakedim bitti bitecek. Genişletmek için tıkla ... Ahi basında turkıyeye yapmıs oldugu yardımlardan dolayı tesekkur mesajı var devamında ıse malum turkıyede namaz olayına degınmıs Namazlarınızı mutlaka kılmalısınız dıyor guzel bır sohbet olmus gercekten Jazakallahu hayr ALLAH zulcelal seyhı korusun. ayrıca dıyorkı bu vıdeonun altına yorum ve sorularınızı yazın ve bunları toparlayıp sızlere cevaplarını ıletecegım dıyor.
Şamil Basayew' Alıntı: Ahi özetler misin kusura kalmayasın pakedim bitti bitecek. Genişletmek için tıkla ... Ahi basında turkıyeye yapmıs oldugu yardımlardan dolayı tesekkur mesajı var devamında ıse malum turkıyede namaz olayına degınmıs Namazlarınızı mutlaka kılmalısınız dıyor guzel bır sohbet olmus gercekten Jazakallahu hayr ALLAH zulcelal seyhı korusun. ayrıca dıyorkı bu vıdeonun altına yorum ve sorularınızı yazın ve bunları toparlayıp sızlere cevaplarını ıletecegım dıyor.
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Şub 2017 #4 Hem mucahid hem hoca hem bir baba hemde malini terketmis bir yolcu ALLAH icin kitale duranlardan ALLAH razi olsun. ALLAH yolunda ilerlemek isteyene engel yoktur... Samimiyet vardir niyet vardir.Amel vardir.
Hem mucahid hem hoca hem bir baba hemde malini terketmis bir yolcu ALLAH icin kitale duranlardan ALLAH razi olsun. ALLAH yolunda ilerlemek isteyene engel yoktur... Samimiyet vardir niyet vardir.Amel vardir.
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Şub 2017 #5 Bu dava adamının simasını her gördüğümde,aklıma şehid ve cennet geliyor...