Abdulmuizz Abi Bu Duruma Bi El At..
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 22 Tem 2014 #2 Yarıya kadar okudum dumur oldum
Çevrimdışı Hilafet Sancağı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Tem 2014 #3 adam akrabalık ilişkilerini geliştiriyor
Çevrimdışı abdullah13 Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2014 #5 ben oğlumun dayısıyım kısmından sonra devreler yandı bende..işin içinden çıkamadım..
Çevrimdışı Bilal-i Habeşi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2014 #7 Subhanallah bu ne ya 5 bilinmeyenli denklem gibi
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 22 Tem 2014 #8
Çevrimdışı RahmaninKulu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2014 #9 Bir ara bu yazıda birisi bir hata olduğunu isbatlamıştı ama unuttum neresi olduğunu
N Çevrimdışı Necmettin Üye İslam-TR Üyesi 23 Tem 2014 #10 Bence bu tezcanlıları ortaya çıkartmak için yapılmış bir test, kendimi zor tuttuğumu da belirteyim.Yazıda iki hata var...
Bence bu tezcanlıları ortaya çıkartmak için yapılmış bir test, kendimi zor tuttuğumu da belirteyim.Yazıda iki hata var...
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 23 Tem 2014 #11 sonuç: kendimin dedesiyim :acpsnr:
E Çevrimdışı ebu muvahhid Üyeliği İptal Edildi Banned 23 Tem 2014 #12 Sen cozmussun zaten yayi dede bir kerede hepsi olmussun daha ne istiyorsun