Selamün aleyküm Hayırlı sabahlar diliyorum, Rabbim herşeyin hayırlısını versin Amin. Ben buradaki Abilere Kardeşlere bir sorun olacak? Bana bir yol gösterin Allah'ın izniyle inşaAllah. Abim cezaevinde uzun zamandır, Davet yapmak istiyorum Telefondan anlatmaya olmuyor. Ayetle, Hadisle delille meseleyi anlamasını lazım okumasını şahit olmasını istiyorum, Allah (cc)nasip ederse eğer Hidayet Rabbimin elinde Mevlam Hidayetine vesile etsin gördereceğim kitapları ulaşmasını Nasip etsin Kurban olduğum Rabbim, Resimlerde ki kitapları yollamayı düşünüyorum inşaAllah, kitap seçimlerim doğrumu bu kitaplardan Tevhidi Akideyi İman Nedir İbadet Nedir Kulluk Nedir Nasıl olur anlayabilir mi Allah'ın izniyle kitap seçimlerim doğrumu daha başka hangi kitap eklenebilir Ebu Hanife eh Fıkıh Ekber kitabınıda eklemeyi düşünüyorum birbirine benzer kitaplar varmı bu kitaplar arasında ben okumadım çoğunu bu kitapların o yüzden soruyorum? Allah (cc) nasip ederse kitapları ulaştırabilirsek eğer Tevhidi nasip ederse Abime daha önce kitap gönderdim; Tevhidle alakalı kitapları almadılar içeri red ettiler zalimler! Cezaevi imtahanı zordur bide Maraş depreminde 7 yaşında Gül gibi Kızını kaybetti Yiğenim Depremde Rabbimin Rahmetine kavuştu... Cenazesine bile katılamadı Kızının abim izin vermedi hainler. Demem oki Cezaevine girmeden arabayla kaza yaptı felç kalıyordu ölümden döndü, Rabbim korudu şans verdi. Bende sağlık İmtahanı oldum Rabbim sağlığımla 10 yıldan fazla sürdü Elhamdülillah imtahanı geçtim şükür sağlığıma kavuştum Çok Şükür Hamd olsun Yerler Gökler dolusunca Hamd olsun Rabbimin Yarattıklarının adedince Şükürler olsun Teşekkürler hergünede bugünede Allah'a şükürler olsun. Benim Hidayet kıssamı belki birgün anlatırım o cesareti bulursam çıkmaz sokaklardan dipsiz kuyulardan nasıl Rabbim yardım etti çıktım nasip olursa anlatırım birgün Abiler kardeşler. İMTAHAN dünyası burası şükür bilincindeyiz isyan etmiyoz isyan etmeden yaşayıp ölmek nasip olsun Ümmete..Bana Tevhidi anlatan olmadı yol gösteren olmadı kitap tavsiyesinde bulunan olmadı tevhid dergisinin derslerini dinleye dinleye meseleyi anlarca yıllarca kafa yora yora çözdüm kimseyi tanımıyon koca şehirde bir Benim haberim var herhalde diyom Allahu alem internete yazıyım arıyorum 1tane Tevhid ehli karşıma çıkmadı. Tevhidi nasip edince Rabbim yardım ediyor Elhamdülillah ben Ben Tevhide anlayınca kiloyla Altın bulmuş gibi seviniyorum ayağım yere basmıyor, insanlara Tevhid nedir Tağut nedir Şirk nedir Bidat nedir VELA Bera nedir Tekfir nedir İkrah nedir araştıyorum öğreniyorum öğrenir öğrenmez davet yapıyom delillerle ama öyle dumana sıkmıyoz kuru sıkı değil yani! Ben Tevhidle tanışınca dünyanın en mutlu insanı oldum, insanlara bakıyom insanlar aynı ya bende bir sorun var diyom yada insanlarda, Benim Tevhid hatatıma girince Hayatım komple değişti tüm kötülükler çıktı hemen çıkmadı tabi ayağımız kaydı yalnızlıktan arkadaş çevresi falan filan, Tevhidi kabul edip pazarlıksız teslim olunca sağlımada kavuştum Elhamdülillah davet dışında kimseyle bir işimde kalmadı. Burda Tevhid ehli abilerle de yolumuz keşişti tanıştık Elhamdülillah hepsi çekilmiş kılıç gibi hepsi can ciğer Maraştaki Abiler Kardeşler Allah'ım ayaklarını sabit kılsın İmanlı yaşayıp İmanlı ölmeyi nasip etsin Rabbim
öyle işte Rabbim herşeyin en güzelini bilir en hayırlısı neyse onu verir.
Allah'ın planındaki sonsuz hikmeti ve sevgiyi tam olarak görebilseydik, sabırsızlandığımız her an için utanır ve kalbimiz derin bir teslimiyetle erirdi.
İnsanın zihni sadece o anı ve kendi istediklerini görür, fakat ilahi adalet ve merhamet herkes için en kusursuz zamanlamayı hazırlar.

Allah'ın planındaki sonsuz hikmeti ve sevgiyi tam olarak görebilseydik, sabırsızlandığımız her an için utanır ve kalbimiz derin bir teslimiyetle erirdi.
İnsanın zihni sadece o anı ve kendi istediklerini görür, fakat ilahi adalet ve merhamet herkes için en kusursuz zamanlamayı hazırlar.