:aklımkarıştı bu :hahahaa aban yabancı gelmiyor ama ....:huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 5 Haz 2008 #21 :aklımkarıştı bu :hahahaa aban yabancı gelmiyor ama ....:huhuuhuu
F Çevrimdışı Filistinim Üye İslam-TR Üyesi 5 Haz 2008 #22 Abi:) ' Alıntı: Selamun Aleykum kardeslerim, israrlariniza dayanamadim :dillll bende uye olmak istedim. Birbirimizden faydalanabilme temennisi ile, hepinize saygilarimi sunar, tesekkuru bir borc bilirim :yale Genişletmek için tıkla ... we aleykum selam we Rahmetullah, hoşgeldiniz Abi , maaşeAllah sesimiz uğultu olarak kalmış, şikayet var arada bi oyun bölümüne de uğrarsınız Abi, kırılacak rekorlar sizi bekliyor
Abi:) ' Alıntı: Selamun Aleykum kardeslerim, israrlariniza dayanamadim :dillll bende uye olmak istedim. Birbirimizden faydalanabilme temennisi ile, hepinize saygilarimi sunar, tesekkuru bir borc bilirim :yale Genişletmek için tıkla ... we aleykum selam we Rahmetullah, hoşgeldiniz Abi , maaşeAllah sesimiz uğultu olarak kalmış, şikayet var arada bi oyun bölümüne de uğrarsınız Abi, kırılacak rekorlar sizi bekliyor
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 6 Haz 2008 #24 Filistinim ' Alıntı: we aleykum selam we Rahmetullah, hoşgeldiniz Abi , maaşeALLAH sesimiz uğultu olarak kalmış, şikayet var arada bi oyun bölümüne de uğrarsınız Abi, kırılacak rekorlar sizi bekliyor Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Allah razi olsun ) Tabi ne demek, bakayim Adminimin kiramadigi rekorlar varsa hemencecik el atayim )) Valla helal olsun tanimissin beni ) ee gonullere tath kurmusum demekki :hahahaa
Filistinim ' Alıntı: we aleykum selam we Rahmetullah, hoşgeldiniz Abi , maaşeALLAH sesimiz uğultu olarak kalmış, şikayet var arada bi oyun bölümüne de uğrarsınız Abi, kırılacak rekorlar sizi bekliyor Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Allah razi olsun ) Tabi ne demek, bakayim Adminimin kiramadigi rekorlar varsa hemencecik el atayim )) Valla helal olsun tanimissin beni ) ee gonullere tath kurmusum demekki :hahahaa
F Çevrimdışı Filistinim Üye İslam-TR Üyesi 6 Haz 2008 #25 eh zor oldu tabi , düşününce yandı :ampul Abi:) ' Alıntı: Adminime saygilar :ahim Genişletmek için tıkla ... bu da yardımcı oldu yane ALLAH muhabetimizi daim kılsın inşeALLAH, doğru yoldan ayırmasın, tekrardan hoşgeldiniz selam ve dua ile
eh zor oldu tabi , düşününce yandı :ampul Abi:) ' Alıntı: Adminime saygilar :ahim Genişletmek için tıkla ... bu da yardımcı oldu yane ALLAH muhabetimizi daim kılsın inşeALLAH, doğru yoldan ayırmasın, tekrardan hoşgeldiniz selam ve dua ile
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Haz 2008 #26 tekrardan hosbulduk Filistinim, eyvallah adminimi goremedim henuz.. ama Adminim saygilar ))
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 27 Haz 2008 #27 geldim burdayım.anca artık yaşlandım. radarlı yolda 220 kadranlı arabada 215 i gördüm kır rekorumu bakalım
geldim burdayım.anca artık yaşlandım. radarlı yolda 220 kadranlı arabada 215 i gördüm kır rekorumu bakalım
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 Haz 2008 #28 Vay Sayin Adminim :ahim demek meydan okuma ha :duello ilk firsatta kiracagim rekorunu, ustume yoktur, iyi bilirsin :kupa Bence simdiden sen es :bayıldım :güller
Vay Sayin Adminim :ahim demek meydan okuma ha :duello ilk firsatta kiracagim rekorunu, ustume yoktur, iyi bilirsin :kupa Bence simdiden sen es :bayıldım :güller
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 Haz 2008 #30 Oyunlari bulamadim ki, link verirmisin? :güldüm
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Haz 2008 #33 HAMAS ' Alıntı: oyun değil gerçek gerçek Genişletmek için tıkla ... Sayin adminim canima kastinizmi var hayirdir :bilmiyorum o hizla giderken bide ibrenin resmini cekicem ha :aklımkarıştı Once siz resmini koyunda biz bi gorelim :hahahaa mücahidfatih ' Alıntı: hoşgeldin gurbanım Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk kardes, sagolasin.
HAMAS ' Alıntı: oyun değil gerçek gerçek Genişletmek için tıkla ... Sayin adminim canima kastinizmi var hayirdir :bilmiyorum o hizla giderken bide ibrenin resmini cekicem ha :aklımkarıştı Once siz resmini koyunda biz bi gorelim :hahahaa mücahidfatih ' Alıntı: hoşgeldin gurbanım Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk kardes, sagolasin.
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 29 Haz 2008 #34 ben işinize karışmak istemem ama ikinizde yapmasanız olmaz mı hem kendi canınız hemde diğer insanların can sağlığı için ))
ben işinize karışmak istemem ama ikinizde yapmasanız olmaz mı hem kendi canınız hemde diğer insanların can sağlığı için ))
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Haz 2008 #35 ben işinize karışmak istemem ama ikinizde yapmasanız olmaz mı hem kendi canınız hemde diğer insanların can sağlığı için ))
ben işinize karışmak istemem ama ikinizde yapmasanız olmaz mı hem kendi canınız hemde diğer insanların can sağlığı için ))
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Haz 2008 #36 Ne diyimki, sayin Adminim hirs yapti anlasilan :hahahaa nasil yenmisim demekki unutamamis :yale Turkiyeye gelirsem bir ralli duzenleriz sayin Adminim, butun forumdakilerde katilabilirler izleyici olarak :cihad
Ne diyimki, sayin Adminim hirs yapti anlasilan :hahahaa nasil yenmisim demekki unutamamis :yale Turkiyeye gelirsem bir ralli duzenleriz sayin Adminim, butun forumdakilerde katilabilirler izleyici olarak :cihad
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Haz 2008 #37 şahitler olarakmı... ben almasam :huhuuhuu
A Çevrimdışı Abi:) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Haz 2008 #38 Olmaz deli, sen Sayin Adminimin yaninda oturup ona eslik edeceksin :nıtnıtnıt Senden iyi sahitlik yapan olmaz :hahahaa
Olmaz deli, sen Sayin Adminimin yaninda oturup ona eslik edeceksin :nıtnıtnıt Senden iyi sahitlik yapan olmaz :hahahaa
A Çevrimdışı Anti-Siyonist Üye İslam-TR Üyesi 29 Haz 2008 #39 HAMAS ' Alıntı: tm çek fotoğrafını ibrenin gönder. Genişletmek için tıkla ... Çok pis sürer bence yarışmayın.. Hele ensarullah abiyle hiç yarışmayın..
HAMAS ' Alıntı: tm çek fotoğrafını ibrenin gönder. Genişletmek için tıkla ... Çok pis sürer bence yarışmayın.. Hele ensarullah abiyle hiç yarışmayın..
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Haz 2008 #40 ensarullahın ne yamuğunu gördünüzki... sadece 2 günde bir arabayı çizittiriyormuş... okadar ::