Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Acil Uyari Bölümü

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
zarip ' Alıntı:
köye gidiyorum ben derdim ama deli abimi dinliyorum ben
ama sınav haftasını da düşününce sen istiyorsan köye gidip biraz hava falan al :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
yaa abi sınav hafftası notları kötü olan benim ginbi yada alttan dersleri çok olanlar için çok sııtıldır yoksa lay lay lom dersin bir nisa gibi 1 . dönem uzaklaştırılırsın :muhaha (çokl mutluyum)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Alttan dersleri çok olan dedinde samanpan geldi aklıma. bak samana... 10 yılda anca biter onunki. ona bakta ibret al. :muhaha hayat biter birgün elbette şu okul nezaman biter Allah bilir. :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
yapma ya abi sende kaç tane var da ben samanpanın kaç tane alttan aolduğunu biliyom acaba sizde kaç tane var :evil:

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
6tanecik + bitirme :muhaha yada bitirememe :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
abi senin hali küllin bitmiş sen uzatmışın son senesinde bide son dönemide valla ben bilmeme ama siz bitmişiniz mahfolmuşunuz siz yanmışnız siz tükenmşşiniz siz bir yıl uzatmışım (amma konuştum haa sanki dünyanın sonu)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
yok ahi. ufakta olsa bir ümit var. dört tane dersi şuan Alttan alıyorum zaten. eğer hiç zayıfım gelmezse bu dönem yaz okulunda diğer üçünü Alacağım Allah izin verirse. bir zayıf gelirse tek der sınavına uzuyo. birden fazla gelirse okul uzuyo.. :muhaha

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
okadarda değil artık. yaz okulunda max 4 ders desek birde bitirme desek. bir derside tek dersten alsak en fazla 6 ders. sende pnmu var yoksa :muhaha

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
el_kıtmir ' Alıntı:
yokk canım ne alka yarısı olabilir sizin izinizden :muhaha :muhaha

son sınıfta değilsindir umarım. yoksa okadar zayıf nasıl düzelir. ammada tembel adammışın he. müslümana yakışıyormu hem okadar zayıf :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
yok abim o kdar uzamadım ama ilk dönem bir yabancılık yaşadı m bölümümle hiç derslere falan gitmedim şükür şimdi vizerleirm çok yiyi geldi

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
el_kıtmir ' Alıntı:
yok abim o kdar uzamadım ama ilk dönem bir yabancılık yaşadı m bölümümle hiç derslere falan gitmedim şükür şimdi vizerleirm çok yiyi geldi
umarım finallerde aynı morallerede geçer yoksa kendine birşeyler yapmaya kalkışma bak
wallbash_1_.gif
ouch2.gif

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
MuSaB BiN uMeYR ' Alıntı:
bakiyorumda site dokuluyor........

ben biraz daha mi okusam ne :ahaboleoldum

siz son siniftayken , ben simdi baslasam .......4 yil olsa , yetisirsiniz degil mi :ihihih
ben zaten bu üniyi çok sevdim kalacam sen gel abi birlikte bitiririz...

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
anaaaa tamam ben seni beklemiyom 4 sene sonra bitirir giderim abimize bi kıyak geçyoz oda bizi yerden yere vuruyor...allah allah....

Üst Ana Sayfa Alt