Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaa abi sınav hafftası notları kötü olan benim ginbi yada alttan dersleri çok olanlar için çok sııtıldır yoksa lay lay lom dersin bir nisa gibi 1 . dönem uzaklaştırılırsın :muhaha (çokl mutluyum)
Alttan dersleri çok olan dedinde samanpan geldi aklıma. bak samana... 10 yılda anca biter onunki. ona bakta ibret al. :muhaha hayat biter birgün elbette şu okul nezaman biter Allah bilir. :muhaha
abi senin hali küllin bitmiş sen uzatmışın son senesinde bide son dönemide valla ben bilmeme ama siz bitmişiniz mahfolmuşunuz siz yanmışnız siz tükenmşşiniz siz bir yıl uzatmışım (amma konuştum haa sanki dünyanın sonu)
yok ahi. ufakta olsa bir ümit var. dört tane dersi şuan Alttan alıyorum zaten. eğer hiç zayıfım gelmezse bu dönem yaz okulunda diğer üçünü Alacağım Allah izin verirse. bir zayıf gelirse tek der sınavına uzuyo. birden fazla gelirse okul uzuyo.. :muhaha