Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

"Afedersin, babam olsan da bu mesele, din meselesi"

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
13:01, 17 Ağustos 2013 Cumartesi

Dubai Emiri'nin kızından babasına Mısır eleştirisiDubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el-Maktum'un kızı Mehra, Facebook hesabı üzerinden "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" dedi

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Dubai Emiri'nin kızı Mehra Muhammed bin Raşid el Maktum, "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" dedi.
Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el-Maktum'un kızı Mehra, Facebook hesabında babasının fotoğrafının üzerine "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" yazdığı bir paylaşımda bulundu.
Mehra, 19 Temmuz'da paylaştığı Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile babasının fotoğraflarının altında "Newyork Times: Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sisi'ye verdiği paralar, Mursi'ye karşı komplo kurulduğunu ortaya koyuyor" yazılı fotoğrafın üzerine "Afedersin, babam olsan da bu mesele, din meselesi" yazmıştı.
Mehra'nın sosyal paylaşım sitesi hesabı üzerinden Mısır'daki darbe karşıtlarını ve Suriye'deki muhalifleri destekleyen paylaşımlarda bulunması dikkati çekti.

M Çevrimdışı

mucahidhakan

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah Subhan ve teala o bacımızdan razı olsun inşaAllah..umarım babasıda biran önce hatasını anlayıp tevbe eder..

İSTİŞHAD Çevrimdışı

İSTİŞHAD

الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك
Admin
dubai79db2935.jpg
dubai1c5ece274.jpg

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu haberin asilsiz oldugu iddia ediliyor
Ajanslar