Neler yeni

Ahmed'im Haram Işlemez, O Ne Dediyse Doğrudur...

M Çevrimdışı

mustafa_mardin

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
12745_10151245047048739_1251192170_n.jpg

Ahmed'im haram işlemez:yıldız

çünkü...

ben onu seviyorum:muhaha

o halde;

o ne dediyse doğrudur:kıskıs

ne hoş mantık dimi

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bunların Arifan adlı bir dergileri var, biryerde denk geldim aldım baktım ne var içinde diye. Cübbeli dergiye takdim yazmış diyor ki:" Mahmut efendi hazretleri şuan hastalar. Rasulullah(sav) İbn Mesud(ra)'la beraber hergün hasta ziyaretine geliyorlar. Sultan Fatih ile zaten heran beraberler"

Dünyada böyle, birbirlerini tezkiye etmeye atıp tutmaya devam etsinler bakalım.

Allah azze ve celle böyleleri hakkında buyuruyor ki:

"Yine şöyle derler: “Eğer kulak vermiş veya aklımızı kullanmış olsaydık, şu alevli ateştekilerden olmazdık.

Böylece kendi günahlarını itiraf ettiler. Çılgınca yanan ateşin halkına Allah'ın rahmetinden uzaklık olsun."

Mülk suresi 10 ve 11. ayetler.
bu kadar insanlarla birlikte olduklarını uyduracaklarına akılları ile birlikte olacak hale gelseler kurtulurlardı cahiller, Allah ıslah etsin.

M Çevrimdışı

mustafa_mardin

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
mahmut efendi ahmet i hatırlıyor mu ki.en son cübbeli onu ziyaret ettiğinde cübbeliye niye hapistesin diye sormuştu

hatırlamaz elbet. denilen o ki zavallı mahmut efendiye aşırı dozda benzodiazepin veriyo vicdansızlar.

M Çevrimdışı

mutminne

Üyeliği İptal Edildi
Banned
hatırlamaz elbet. denilen o ki zavallı mahmut efendiye aşırı dozda benzodiazepin veriyo vicdansızlar.
benzodiazepin verildiğini nereden biliyorsunuz ..merak ettim..Hem niçin veriyorlar.?Mahmut amcayı uyutmak içinmi,yoksa ajite gergin ,ucube hareketleri olduğu için teskin etmek amaçlımı?

O Çevrimdışı

ozan61

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
YAZDIKLARI VE SÖYLEDİKLERİ ŞİRKTEN GEÇİLMİYOR.NASILDA KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANIYORLAR.HAKKINDA HİÇ BİR DELİL İNDİRİLMEDİĞİ HALDE SANKİ İSLAMDA VARMIŞ GİBİ YAPILAN SAPIKLIKLARI BİRDE UTANMADAN DİN ADI ALTINDA İNSANLARA YUTTURUYORLAR.

M Çevrimdışı

mustafa_mardin

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
SAPIKLIKLARI BİRDE UTANMADAN DİN ADI ALTINDA İNSANLARA YUTTURUYORLAR.

şirkin içine batmışlar ama.................

bu yutturma kandırma kafalama işinde çok maharetli bu herifler. bu işin 40 yıllık değil 1000 yıllık ustası olmuşlar.:26: