Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
subhanAllah kimsenin aklına gelmezim sanırdım. ne güzel şâd ettin biraderim. okul işleri öğrencilerin sınavları yıl sonu işlemleri :/ bitmiyor işler. ama uğradığım tek forum burası ne kadar hoş bilmem . eyvAllah tekrardan Ebu Hayseme biraderim.
Aleykum Selam Amin inşeAllah Bende 3,4 ay izleyici modunda hep okudum geçtim ama bazen öyle şeyler okudum ki sabrettim hep baktım olacak gibi değil yazmaya başladım sonra ipin ucu kaçtı tabii
Dün bir konuda yumuşak dilli olması konusunda nasihatte bulunmuştum. Acaba kızdı mı bana veya bana kırıldı mı diye düşünüyorum. Eğer bigün sende sert dil kullanırsan bigün sende aklımda olabilirsin ahican
Dün bir konuda yumuşak dilli olması konusunda nasihatte bulunmuştum. Acaba kızdı mı bana veya bana kırıldı mı diye düşünüyorum. Eğer bigün sende sert dil kullanırsan bigün sende aklımda olabilirsin ahican
Abi masaAllah sahurcular başlığıyla gündemden düşmüyorsun zaten
ama ramazandan önce baya yoktun, ozaman aklımdaydın ama nedense buraya yazmadım, Afedersin