Neler yeni

Akhawat Aklımdaki Uhti

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Uhtilere özel konumuz hayırlı olsun diyelim )

Ben bugün en çok, “kayıp aranıyor” durumundaki uhtileri yazmak istiyorum.
Yorumlarını beklediğimiz ama uzun süredir göremediğimiz uhtiler )

Daha çok isim var ama ilk aklıma gelenleri yazıyorum:

@Sena Haydali
@Muddessir
@Nesîbe Lena
@Ümmü Yasir
@Vҽϲízҽ

@Alketa , @Ummu Sare , @Muqarrab da diyecektim ama onları -arzu ettiğimiz kadar sık olmasa da- elhamdülillah yine de görüyoruz. Ama konu esasen "aklımdaki uhti" olduğu için, ve onlar da aklımda oldukları için: onları da yazdım gitti )

Forum tarihine ayrı, gönlümüze ayrı iz bırakan uhtilerim... Arada bir ses verin daa, özletmeyin kendinizi ))

Ummu Sare Çevrimdışı

Ummu Sare

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ve Aleyküm selam ve rahmetullah bu aralar çok az girer oldum foruma kabul ediyorum : )

Önceden günler çok çabuk geçiyor derdik, şimdi haftalar, aylar hatta yıllar su gibi akıp gidiyor ve biz yetişemiyoruz. Allah vaktimize bereket versin vakti en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin 🤲

Bu arada seni buralarda görmek çoook güzel uhtim 🌸

Diğer uhtileri bende bekliyorum

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Ve Aleyküm selam ve rahmetullah bu aralar çok az girer oldum foruma kabul ediyorum : )

Önceden günler çok çabuk geçiyor derdik, şimdi haftalar, aylar hatta yıllar su gibi akıp gidiyor ve biz yetişemiyoruz. Allah vaktimize bereket versin vakti en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin 🤲

Bu arada seni buralarda görmek çoook güzel uhtim 🌸

Diğer uhtileri bende bekliyorum
Amin ecmain uhtim, aynen vakit nasıl geçiyor anlaşılmıyor bile. Göz açıp kapayana kadar bir bakmışız gün, bir bakmışız hafta, bir bakmışız ay, bir bakmışız yıl geçmiş. Ve bir bakmışız ömür...

Rabbim ömrümüzü hayırlı ve bereketli olanla, ahirete dair fayda verenle geçirmeyi nasip eylesin dilerim cümleten )

Bu arada moladan çıktım çıkmasına ama, aslında sadece işlerimin bir kısmı hafifledi ) Kalan işlerin yoğunluğu bazen öyle zorluyor ki, diyorum acaba tekrar mı molaya çıksam ) Ama ardı ardına olmaz diye erteliyorum; hiç değilse kendimden bıktırana kadar kalayım buralarda, ardınca inşaAllah tekrar... ))

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Yalnız inşaAllah diğer uhtiler ben aktifken gelirler; yoksa bir bakmışız onlar gelmiş ben gitmişim, sonra yine muhabbet dönmez )

Daha doğrusu bensiz döner; ve doğrusu ben bundan da memnun olurum, hiç değilse geldiğimde okuyacak bir şeylerim olur nitekim ))

Ummu Sare Çevrimdışı

Ummu Sare

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Estağfirullah uhtim seni forumda görmek kadar güzel bir şey daha varsa o da forumu tekrar eskisi gibi aktif görmek olurdu sanırım ; )

Allah işlerine kolaylık versin ve tez zamanda tüm yükünü hafifletsin.
Amin ecmain uhtim, aynen vakit nasıl geçiyor anlaşılmıyor bile. Göz açıp kapayana kadar bir bakmışız gün, bir bakmışız hafta, bir bakmışız ay, bir bakmışız yıl geçmiş. Ve bir bakmışız ömür...

Rabbim ömrümüzü hayırlı ve bereketli olanla, ahirete dair fayda verenle geçirmeyi nasip eylesin dilerim cümleten )

Bu arada moladan çıktım çıkmasına ama, aslında sadece işlerimin bir kısmı hafifledi ) Kalan işlerin yoğunluğu bazen öyle zorluyor ki, diyorum acaba tekrar mı molaya çıksam ) Ama ardı ardına olmaz diye erteliyorum; hiç değilse kendimden bıktırana kadar kalayım buralarda, ardınca inşaAllah tekrar... ))

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Estağfirullah uhtim seni forumda görmek kadar güzel bir şey daha varsa o da forumu tekrar eskisi gibi aktif görmek olurdu sanırım ; )

Allah işlerine kolaylık versin ve tez zamanda tüm yükünü hafifletsin.
Aynen, bu güzelliklerin tekrar yaşanması için duacıyım ) Ve bir daha bir benzeri olmaması için de )

Duan için amin ecmain bu arada uhtim, Rabbim tüm kardeşlerimize de nasip eylesin )

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Allah razı olsun abla teşekkür ederim )
önceden okur da anlamazdım vakit nasıl bulamıyoruz diye anladım şimdi Allah hayr etsin hakkınızı da helal edin aklıma geldikçe gelmeye çalışıyorum bu ara özlüyorum sahiden

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Allah razı olsun abla teşekkür ederim )
önceden okur da anlamazdım vakit nasıl bulamıyoruz diye anladım şimdi Allah hayr etsin hakkınızı da helal edin aklıma geldikçe gelmeye çalışıyorum bu ara özlüyorum sahiden
Amin ecmain uhtim ) Hayattaki sorumluluklar arttıkça, bilhassa sorumlulukların ilk eklendiği zamanlar kişi başka şey düşünemez hâle geliyor değil mi? ) Rabbim kolaylıklar versin dilerim )

Bu arada bazılarımızın hayattaki sorumluluğu öyle ağır oluyor ki, onlar ilerleyen zamanlarda dahi boş vakit bulamaz halde olabilir ve öylelerini bayramdan bayrama da olsa görmek yeterdi doğrusu ) (Onlara da Allah çokça kolaylıklar versin bu arada.)

Ama bu kesimden olmayan diğerlerimizi, ilk zor günlerin acemiliği bitip işler rutine* bindikten sonrasında, hiç değilse ayda, olmadı mevsimde bir olsa dahi görmek istediğimizi belirtirim ) Böylelikle kopmuş olma gibi bir acı hissettirmez bu hali ile )

Bu arada benden yana varsa bir hakkım helal olsun, sen de helal edesin uhtim ) Rabbim sağlık afiyet versin cümleten, ve "özlüyorum" kelimeni "daha sık geleceğim" diye anladığımı da belirtmek isterim )

*Not: İşlerin rutine binmesi için uğraşırken zihinsel olarak kilitlendiğiniz noktalar olursa destek için buradayız inşaAllah ) Varsa bir bildiğimiz paylaşırız, yoksa da dualarımıza katarız; her halükârda yalnız başetmeye çalışmaktan çok daha kuvvetli olur bu inşaAllah )