İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAkp Düzce Milletvekili : " Tayyip Allah'ın Bütün Vasıflarını Kendinde Topladı"
Hani AKP islami partiymiş ya , dershanellerin kapanmasına karşı çıkan vekilleri disipline verdilerdi yağcılık derdi ile tayyipi ilahlaştıranları ne edecek bakalım bu islami parti !
Arkadaşlar kendi adıma yorumlarsam sadece bu söz üzerine eleştiremeyiz diye düşünüyorum. Bence basit bir dil sürçmesi gibi görünüyor yada adam söylemek istediğini kelimelerin anlamını bilmemesinden dolayı bu şekilde söylüyor.
@06talebe bu konuda birinin dili sürçebiliyorsa .... neyse. kelimeye de gerek bırakmamış. kendi kendinin imanını söylemiş. söyledikleri dil sürçmesi ile izah edilecek gibi değil
Benim demek istediğim çok düşük bir zekası olan bir insan bile bu sözleri sarf edemez. Sen ne dedin diye sorsan kelimeleri yanlış kullanmışım ben öyle demek istemedim diyecektir. Ne demek yani ''Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplamak'' aklı başında bir insandan böyle bir söz çıkar mı? (bu yazdıklarımdan bu tip insanları tasvip ettiğim çıkmasın)
Kafir küfrünü acikca kusuyor, yamaya yumaya gerek yok. Bu söz dinsizligin belgesidir.
Gerçekten, Allah, kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında kalanı ise, dilediğini bağışlar. Kim Allah'a şirk koşarsa, doğrusu büyük bir günahla iftira etmiş olur. Nisa 48
O gün, onların tümünü bir arada toplayacağız, sonra şirk katanlara: "Yerinizden ayrılmayınız; siz de, şirk koştuklarınız da" diyeceğiz. Artık onların arasını açmışızdır. Şirk koştukları derler ki: "Siz bize ibadet ediyor değildiniz."Yunus 28
AKP'li vekilin o sözlerini Hüseyin Çelik düzeltti
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Aslan'ın başbakan için dile getirdiği "Allah'ın bütün vasılarını taşıyan lider" sözlerine düzeltme geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Aslan'ın açıklamalarını dil sürçmesi olarak nitelendirdi
Çelik, twitterda yaptığı açıklamada, Aslan'ın dil sürçmesiyle söylediği sözlerin istismar edildiğini savundu.
Aslan'la görüştüğünü belirten Çelik, "Allah'ın hoşnut olduğu vasıfları taşıyan lider nitelemesi yapmak istemiş" dedi.
Çelik, aksi durumun yani Allah'ın vasıflarını üzerinde taşıyan lider nitelemesinin kişiyi küfre götüreceğini vurguladı. "Bırakın imam hatip mezunu Fevai Aslan'ı, herhangi bir Müslüman bile bunun böyle olduğunu bilir. Milletvekilimiz kullandığı ifadelerin istismara konu olmasından dolayı fevkalade üzgündür" dedi.
---------------------------------
bi de imam hatipliymiş. way bea. Demekki imamhatipte bu kadarını bile öğretemiyorlar.
Kendisi de yapmamış düzeltmeyi.
Ne halde bunlar böyle