Akp Nasil Bir Islami Getirecek?

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
halife.png

Yalakalikda SINIR yok...

Koca koca sakalli hocaciklar akp maskarasi oldu bitti. Normal bir delege gibi bile degiller sanki sanirsin her biri bir ilin il baskani gibi fanatikce yatip kalkip akp yalakaligi yapar oldular artik onlarin bu arsizligina, izzetsizligine, saklabanliklarina alisir olduk...

Peki merak ediyorum, sabah aksam akp reklami yapanlara soruyorum..

Bu akp nasil bir islami getirdi ülkemize... Ve getirmesi muhtemel islam anlayisi nasildir???

Bunlar degil mi, Allah Rasulu sav"in yikin dedigi türbeleri koruyan ve hatta türbeyi korumak icin ordularini seferber eden?

Bunlar degil mi, Allahin ve Rasulu savin yasak ettigi faizi esnafe cerez gibi verip bir de cikip verdikleri faizle övünüp Allah bereket versin diyen???

Bunlar degil mi, haclilarla bir olup, müslümanlari kafirlere peskes ceken???

Bunlar degil mi, müslüman carsafli kizlara tecavüz edenlere lojistik destek verip bir de kafir askerlerin evlerine rahatca dönmeleri icin dua eden....???

Daha fazla yaptiklari cürümleri yazmaya gerek yok..

Islamda yaptiklari tahribat onlara yetecektir.

Erbakan gibi bile olamadiniz be, en azindan adam yasami boyunca ülkeye siyonist kavramini sokmusdu, yeni avenesi ise ülkeye bas kafiri Gazi diye kavramlastirak zihinlere soktu...

Sonra bu sakallari göbeklerine kadar yetisen hocaciklar ciksinlar sabah aksam akp yalakaligi yapsinlar.

Reziller....

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Allah oy kullanacaklari islah etsin

ahi mesele oy verip vermemesini, sadece ehveni ser meselesini, chp solcular gelmesin meselesini, ülke kemalistlere gelmesin meselesini coktan asti. Eskiden sadece kalben kafirlere karsi diyoruz numaralari vardi bu gitti yerine fanatik particiler geldi ve bunu ahmaklar akide olarak yapar oldular ve utanmasalar selefi salihinin yoluda buydu diyecekleri bazi ahmaklar diyor zaten oy kullanmak, su partiye oy vermek ..... bilmem nedir diyerekten.

Bunlar fanatik partici olup ciktilar.

fisebililkahhar_ Çevrimdışı

fisebililkahhar_

!صبرا يا نفسي معنا الله
İslam-TR Üyesi
onu diyen kişi önce oy vermenin fıkhi bir mesele oldugunu ispatlasın madem ;)

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
onu diyen kişi önce oy vermenin fıkhi bir mesele oldugunu ispatlasın madem ;)

Adamlar diyorki zaten fıkhi bir mevzu akaidi olduğuna delil lazım .. yani namazda elleri kaldırmak ile hükümranlığı Allah dan alıp beşere yüklemekle aynı tutuyorlar. akıl ve iman tutulması yaşıyor millet ,

A Çevrimdışı

akıncıbir

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bundan daha vahimi süreç bugün AKP eli ile PKK ve sol kesimlere şirin görünmek için Müslümanlara yargısız infaz yapıyor.Tutuklanıyor.Bir yandan PKK ve sol örgütler Müslümanlara saldırıyor diğer yandan AKP iktidarı.Adı Müslüman olan sivil toplum kuruluşları da AKP'nin peşinde Müslüman avında.Çok titiz davranılmalı.Her sakallıya güvenmemeli.Canlarımıza evlerimize musallat olan kafirlere karşı susmamalı.Hakkı ve hakikatı her yerde haykırmalı.Hukuksuzluğa prim vermemeli.Birlik olmalıyız.

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tayyip gidince de akp mezhebini anormal bir kimlik krizi bekliyor zira artık onları yönlendiren dna'larını oluşturan gülenci anlayışla da ipleri koparmış durumdalar; geriye kadir mısırlıoğlu , yiğit bulut ve rasim ozan kütahyalı karışımı acaip bir sentez kalıyor bencileyin ez cümle ajan tayfası çoktan pozisyonlarını aldılar sadece taraftarlık ederek günü geçiştiriyorlar ...

Bu arada erdoğan bırakın başkanlığı artık bir yolunu bulup yeniden cumhurbaşkanı bile seçilemeyecek vaziyette erimiş durumda. AKP nin seçim yenilgisi ve tek başına ikktidarı kaybedişi nasıl olsa kazanacaklar anlayışını yıktı.

Halid Ahmed Çevrimdışı

Halid Ahmed

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu akp ve funboyları(aslında tüm parti ve seçmenleri) seçim için çabasını,gayretini ahireti için verseydi Allah mukafatını ve ecrini nasıl verirdi ki!!!Ama onlar geçici olan dünya hayatını istiyorlar ve mahşerde onlara "Dünyada ne kadar kaldınız"diye sorulunca dünya hayatı gerçektende çok kısaymış...Rabbim bizleri doğru yoluna iletsin,amin.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Her de devletin bir miadi olduğu gibi her partinin de bir miadi vardir. Akp icin de bu boyle.
Abartili fanlari vs ile bir kenara birakirsak diger akp secmenleri. Mesela miting alanlarindaki teyzeler. Ne gibi dunya beklentileri olabilir ki.
Gecen secimdeki maltepe de olan mitigin sonuna gitmistim ben.

Ellerinde bayraklarla teyzeler dillerinde dualar saflarimizi ayir nidalari.

Fanlari gecin de ahmak dediginiz kisileri de bu insanlari kapsiyor mu yoksa sadece fanlar icin mi gecerli.

Bu kadar particiligin alt yapılarindan biri
Tepkiye karşı tepki.
Sol cenahin yillarca yaftaladigi islami kesim
Tamamen hirs iftiraya dayali siyaset
Buna karsilik olarak da iyice hirslasmis akp taraftarlari.
Bir nevi kisasa kisas olarak goruyorum ben bu particilik olayini.
Oyun icinde oyun.

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Her de devletin bir miadi olduğu gibi her partinin de bir miadi vardir. Akp icin de bu boyle.
Abartili fanlari vs ile bir kenara birakirsak diger akp secmenleri. Mesela miting alanlarindaki teyzeler. Ne gibi dunya beklentileri olabilir ki.
Gecen secimdeki maltepe de olan mitigin sonuna gitmistim ben.

Ellerinde bayraklarla teyzeler dillerinde dualar saflarimizi ayir nidalari.

Fanlari gecin de ahmak dediginiz kisileri de bu insanlari kapsiyor mu yoksa sadece fanlar icin mi gecerli.

Bu kadar particiligin alt yapılarindan biri
Tepkiye karşı tepki.
Sol cenahin yillarca yaftaladigi islami kesim
Tamamen hirs iftiraya dayali siyaset
Buna karsilik olarak da iyice hirslasmis akp taraftarlari.
Bir nevi kisasa kisas olarak goruyorum ben bu particilik olayini.

Oyun icinde oyun.

Bizim tepkili olduklarımız her iki durumda da aksini söyleyeni yahudi ilan eden zihniyet. ister kadın ister erkek olsun genç ya da yaşlı fark etmiyor.

10414508_474562442722525_5681610108983441821_n.jpg

mefhum Çevrimdışı

mefhum

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hocalar önce oy kullanmayan biri olduğumu ifade etmem gerekiyor.. Oy kullanma mevzusu çok konuşuldu ama insanlar bedel ödemeyecekleri hususlarda konuşmayı seviyor.. Merak ettiğim bir husus var. Yukarıda arkadaş beyan etmiş. Oy kullanmak fıkhi bir meselemi akaid ile alakalı bir meselemi şeklinde.. Sadece oy mevzusunda değil Allah'ın hükümlerine karşı yapılacak her iş akaidle alakalı olduğu kanaatindeyim. Allah'a rağmen yapılan her iş akaidle alakalı olmakla beraber. Kendi mantıklarında böyle olmadığını düşünen fakat Allah'ın âyetlerine karşı duran görüşleri ki hepimizin olabilir.. sanki fıkhi bir işmiş gibi geliyor. Bir öğretmenin öğrencisine, bir babanın çocuğuna emri gene bu minvalde değerlendirilmez mi.. değerlendirilmez ise hayatımız daki her amel akaidin içine girer.. derseniz ki girmesi problem teşkil etmez imani açıkdan. cahillik, dikkatsizlik, basiretsizlik gibi bir mazeretin vardır bu da olabilir..

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bizim tepkili olduklarımız her iki durumda da aksini söyleyeni yahudi ilan eden zihniyet. ister kadın ister erkek olsun genç ya da yaşlı fark etmiyor.

10414508_474562442722525_5681610108983441821_n.jpg

Fakat bu cok keskin ve basit bir orneklendirme olmuş.
Bu tur orneklendirmeleri pek dogru bulamiyorum yani beni rahatsiz ediyor zira diğer cenahtan fark kalmiyor davranis olarak.
Ama "bağnazlik" basligi icinde olsa münasip olur.
Bilemiyorum. Ne doğru ne yanlış.

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim Allah c c sana dünyada rahat yaşadın mı diye sormayacak ezan türkçemiydi demeyecek Peygamberleri ile bize uyarıda bulunduğu Allaha hiçbir konuda şirk koşmayın diyor yani zina etsen içki içsen Cehennemde yanarsın (Allah korusun) sonra yine Cennete girersin ama şirk koşarsan ebedi cehennem var Allah muhafaza wallahi mevcut hükümet başörtüsünü serbest bıraktığı kadar eşcinselleride serbest bıraktı göremiyormusunuz

Kafanızı karıştırmanıza gerek yok ben Allaha ortak koşmam kanun koyma hakkını beşere veremem de ve oy kullanma