bu pps i islam tr için hazırladım..pc nize indirin ....yorumlarınızı bekliyorum!! :heyyy
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #1 bu pps i islam tr için hazırladım..pc nize indirin ....yorumlarınızı bekliyorum!! :heyyy
H Çevrimdışı HiLaFeTiNaSKeRi Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #2 Allah razi olsun kardesimde, ben bu rapidshare sayfasindan indiremiyorum, yardimci olurmusun lütfen :yardimm
Allah razi olsun kardesimde, ben bu rapidshare sayfasindan indiremiyorum, yardimci olurmusun lütfen :yardimm
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #3 ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #4 kardeşim linkleri değiştirdim 2 ayrı yerden hangisinden istersen oradan indirebilirsin..:gül :gül :gül
kardeşim linkleri değiştirdim 2 ayrı yerden hangisinden istersen oradan indirebilirsin..:gül :gül :gül
H Çevrimdışı HiLaFeTiNaSKeRi Üye İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #5 CezakAllahu chayran kardesim, masaAllah cok güzel yapmissin, ellerine saglik. Rabbim herzaman hakkinda hayirlisini versin insaAllah. Amin
CezakAllahu chayran kardesim, masaAllah cok güzel yapmissin, ellerine saglik. Rabbim herzaman hakkinda hayirlisini versin insaAllah. Amin
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 2 May 2008 #6 Amin..ALLAH Razı olsun Ahim.... :gül :gül :gül :gül
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 May 2008 #8 ben daha güzelini yapardım :hıh ( :kıskıs )
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 2 May 2008 #9 yap kardeşim...valla güzel olurdu ....en azından bilgili biri yapardı.....bi tane yapda görelim... :hıh
yap kardeşim...valla güzel olurdu ....en azından bilgili biri yapardı.....bi tane yapda görelim... :hıh
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 May 2008 #10 bari yazıları okunaklı yazsaydın olmazmıydı :kıskıs
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 2 May 2008 #11 bu indirdiğimiz şeyi izleyebilmek için hangi proğram gerekiyor_?
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 May 2008 #12 microsoft office ... eğer office programın var da açmıyor ise winzip programın yok demektir :kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 May 2008 #14 hangisini... office programınımı yoksam winzipi mi :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 May 2008 #16 office programını indirmek zaman alır... hemde uğraştırır... senin bilgisayarda microsoft word microsoft exel yokmu :huhuuhuu
office programını indirmek zaman alır... hemde uğraştırır... senin bilgisayarda microsoft word microsoft exel yokmu :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 6 May 2008 #18 zifirin pc sinde sadece expolerve/veya mozilla var ...başkada bir şey yok ...
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 6 May 2008 #20 söylediklerinden yola çıkarak tahmin ettim ....:huhuuhuu hem bu alalalala ne demek :şaplak