ben Sirk ve Akide ile çok çalışıyorum ve sadece birisi bu sitede daha bilimidir. Hepsi cahil ve Haricilik yapmaya çalışıyorsunuz. ALEVILERin bazıları beş şartını kabul ediyor, ve bazıları etmiyorlar. Onlar Müslüman veya Kafir ayrımı ordan yapılır. Mesela bazı aleviler camilere karşı çıkıyorlar (bu küfürdür) ve bazıları kendileri alevi diyorlar ve kendileri kuran okuyup cami yapıyorlar. Hz Ali efendimizi çok seviyorlar. Bu sapıklık değil, bu günahda değil. Ama mesela hz ali hz Ebubekir veya Hz Ömer den yüksek demesi küfürdür. Niye? Bu kişi hz Ebubekir ve hz Ömer'in sahih hadislerle belirlenmiş yüksekliğini inkar ediyorki bu büyük küfür. Ve böyle bazı aleviler murted oluyorlar. Bazıları bunları yapmıyorlar, kendilerine Aleviler diyorlar, ve inşallah müslümanladir.
Sizler gerçekten İman ne olduğunu mu öğretmek istiyorsunuz, cehennem.... Kö..... Leri
Bizler Alevi köylerinde Tebliğe gittik, yani nesiyoesunuz??? Başlatmayın sizin Akide ve Sirk veya Cehalet yoktur moktur meselesi. Wallahi herkesi kafir yapıyorsunuz. Alevilerin 98% Kafir olabilir ama 2% değil.
Ve ben demokrat değilim. Ara beni adamsan. Ozaman konuşalım.....