Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Allah'a Mekan İsnad Eden Kafir Olur (Sapık Sofiyye İtikadınca)

azizk83 Çevrimdışı

azizk83

Üye
İslam-TR Üyesi
Düzeltme:tefani ben sana nerede pislik veya müşrik demişim,sadece Hz Ömer zamanında olsaydınız halinizin ne olabileceği konusunda uyarı yapmıştım.Bak yine fasit tevil yaptın.Bak bana iftira attın.Ama sana kızamıyorum gene de.biz seni kaale almakla demek ki hata etmişiz.

Hz.Ömer(ra)'ın küffara karşı ne kadar şiddetli, mü'minlere ne kadar şefkatli olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden lafın nereye gittiğine dikkat etmeden söz söylerseniz sonuçları da acı olacaktır elbette.

Neyse amacım konuyu şahsi tartışmaya dönüştürmek değil, rahatsızlığımı ifade ettim. Beni ka'le almamanız beni mutlu eder. Zira ilim ehli olmak yetmiyor sadece, münazara usulünüde bilmek gerekiyor.

Vesselam.
 
U Çevrimdışı

UmarIbnAbdulAziz

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bieler sadece kelimelerin anlamini tasdik ederis ...bunun nasil oldugunun Zaten anlayamayiz ki..ALLAH istiva etmis,bunu tasdik Edip Burda dururus...nasil etmis nasil bilelim....bunun mecaz olduguna dair delil varsa tevil ederis...yoksa Kabul Edip suzasriz...ayni sekilde yad (el)kelimesi...bunu tasdik ederis ve Ileri gitmeyiz..?? Dogru mu?
 
Üst Ana Sayfa Alt