Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Allah'ın emrine 'Fransız' kalındı

MuhacirSelman Çevrimdışı

MuhacirSelman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Fransa'nın Nantes kentinde çocuklarını okula götüren Müslüman bayanlara, çifte standart. Yüzlerini açmadıkları gerekçesiyle Müslümanlara para cezası verildi. Avrupa özgürlük putunu yemeye devam ediyor



Nantes kentinde 3 çarşaflı ve peçeli kadın çocuklarını okula götürdüklerinde okul yöneticileri yüzlerini açmalarını istedi. Müslüman bayanlar bu isteği yerine getirmeyince okula gelen polisler çarşaflı bayanlara 140 Euro para cezası kesti.
Olay mahkemeye taşındı. Bu sabah Lies hebbadj adlı Müslüman yanına ceza alan eşi ve arkadaşının da eşini alarak mahkemeye gitti. Ancak Fransız polisi mahkemeye çarşaflı girmelerine izin vermedi.

İnsan haklarına itiraz edeceğini söyleyen Hebbadj adlı Müslüman Laikliği de kınayarak hiç bir şekilde haklarımızdan taviz vermeyeceğiz dedi.

Fransa`nın bu ırkçı tutumu ise Müslümanlar tarafından protesto edildi.

VahdetHaber
 
selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
haberi okurken yorumlara gözatmıştım bugün.okurun yüzde doksanı 'oh ne iyi etmişler darısı başımıza'gibi yorumlamış.avrupa bize demokrasiyi özgürlüğü öğretirken bi yandan kendi esaslarını korumak adına ne kdar tutucu olduğunu gösteriyo.''de ki;öfkenizle kahrolun''ali imran...
 
Üst Ana Sayfa Alt