"Bunların şerlerinden Allah'a sığınırız!
Şirk, Bid'at, hurafe, iftira, itham hepsi burada!"
Şirk, Bid'at, hurafe, iftira, itham hepsi burada!"
Allah'u Teala Bizzat Tecelli Buyurarak "Cübbeli'yi Bana Bırakın! Onun İşlerini Ben Hususi Yönetiyorum!" Buyurdu
Video - Mahmud Hoca: Kendine Tapan, Kendi Kendine Namaz Kılan Allah!
Kendine Tapan, Kendi Kendine Namaz Kılan ALLAH! Mahmud Hoca'nın Ruhu'l Furkan Tefsirinde Sapıklık! (Mahmut Ustaosmanoğlu: Sohbetler, Cilt: 6, Sf: 199, Ahıska yayınları) Mahmud hocanın damadı , İsmail ağa Nakşı bendi tarikatı hocalarından Bayram Ali Öztürk'ten Vahdet-i vücud sapıklığı
islam-tr.org
İlmi Konu - Tasavvuf Büyüklerinin Kendi Eserlerinden Küfür Akideleri ! (Kitab)
Sözler Ve Notlar - Ömer Öngüt Beyazıd-ı Bestami'nin “Ben ilmimi haktan aldım.” Yalanı (S.21) Bu iç ilimler Hakk'tan gelir, bunlar Hazret-i Allah'ın ihsanıdır. Çalışmakla elde edilecek şeyler değildir. Mevlâ dilediğine verir dilerse İhsan eder. Bunu böyle bilelim. Bâyezid-i Bestâmi...
www.islam-tr.org
Video - Mahmud Ustaosmanoğlu: Azab Meleklerine 'Nakşıbendi Tarikatının Halidi Kolundanım' Dersen Bırakırlar
Mahmud Ustaosmanoğlu: Azab Meleklerine 'Nakşıbendi Tarikatının Halidi Kolundanım' Dersen Bırakırlar
islam-tr.org
İlmi Konu - Tasavvuf Büyüklerinin Kendi Eserlerinden Küfür Akideleri ! (Kitab)
TASAVVUF BÜYÜKLERİNİN KENDİ ESERLERİNDEN KÜFÜR AKİDELERİ ! 1- BÜYÜKLERİNİN KENDİ ESERLERİNDEN KÜFÜR AKİDELERİ !-İçindekiler 2- Yunus Emre ve Celalettin Rumi'nin (Mevlana) Sapıklıkları 3- Tam İlmihal , Saadet-i Ebediye 4- Vehhabiye Nasihat, H.Hilmi Işık Kitabından Sapıklıklar 5- Mektubat-ı...
islam-tr.org