musluman olmus olabilirler ama devamli musluman kalamazlar malesef cunku pierre vogelin itadi düzgün degil.
"devamli musluman kalamazlar" subhanAllah, kardesim, gelecegi mi biliyorsun sende böyle bir laf söyleme cesareti buluyorsun kendinde?! Gelecegi, Gaybi Allahtan baska kimse bilemez, biliyorum diyen varsa, yalancidir, sirke girmistir, cunku Allahin bilgisini bildigini iddia ettigi icin:
Bakara, 33: (Allah): "Ey Âdem, bunlara onları isimleriyle haber ver." dedi. Bu emir üzerine Âdem onlara isimleriyle onları haber verince, (Allah): "Ben size, ben göklerin ve yerin gayblarını bilirim, sizin açıkladığınızı da, içinizde gizlediğinizi de bilirim" dememiş miydim?" dedi.
Hasr, 22: "O, kendisinden başka hiçbir ilâh olmayan Allah’tır. Gaybıda, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân’dır, Rahîm’dir"
Gaybi, bilinmeyeni, gelecegi, sadece Allah bilir, kardesim daha cok dikkat et, ne söyledigini düsün önce..
ayrica itikadi üzerine sanirim bunlar yeterli:
Üsâme bin Zeyd -radıyallâhu anhümâ-'nın kendisi ile alâkalı naklettiği şu rivâyet:
Resûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem-, bizi Cüheyne kabilesinin Hurâka kolu üzerine göndermişti. Sabahleyin sularının başında iken onlara hücum ettik. Ben ve Ensâr'dan bir kişi onlardan bir adama yetiştik. Üzerine yürüyünce, adam; “Lâ ilâhe illallâh” dedi. Bunun üzerine Ensâr'dan olan arkadaşım ona hücumdan vazgeçti; ben ise mızrağımı sapladım ve adamı öldürdüm. Biz Medine'ye gelince, bu olay Peygamber Efendimiz'in kulağına gitti ve bana:
“– Ey Üsâme! «Lâ ilâhe illallâh» dedikten sonra adamı öldürdün mü?” buyurdu. Ben:
– Yâ Resûlallâh! O, bu sözü sâdece canını kurtarmak için söyledi, dedim. Efendimiz:
“– «Lâ ilâhe illallâh» dedikten sonra, adamı öldürdün mü?” diye sözünü tekrâr etti.
Diğer bir rivâyette:
“– Kalbini yarıp baktın mı ki, bu niyetle söyleyip söylemediğini bilesin?” diye tekrar sordu. Bu sözü o kadar çok tekrarladı ki, ben, keşke daha önce değil de şimdi Müslüman olsaydım, diye temennî ettim . (Buhârî, Diyât, 2; Müslim, Îmân, l58-159)
Nisa, 94: “Ey îmân edenler! Allâh yolunda savaşa çıktığınız zaman iyi anlayın, dinleyin! Size selâm verene, dünyâ hayâtının geçici menfaatini gözeterek, «Sen mü'min değilsin!» demeyin! ”