İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
akhiler şeyhin o karının yanındaki resminin vesikalık boyutundan kırpıp goolede görsellerden benzer resimlere bakın bu görüntü çıkar.yani orjinali bu anlamına gelir
ben fransizca birkaç site, facebook filan bulmustum ve onlar insanlari islamdan nefret ettirmek için hersey yapiyorlardi..
böylesi sitelere yazilanlari görünce hem sinirleniyor hemde birsey yapamamanin üzüntüsünü yasiyorum...
malesef el kaide olsun nusra olsun hepsi hakkında görüşleri çok farklı gerçek bir cihadın kalmadığı ve onların kafirler ile pazarlık halinde oldukları düşüncesindeler. subhanallah
malesef el kaide olsun nusra olsun hepsi hakkında görüşleri çok farklı gerçek bir cihadın kalmadığı ve onların kafirler ile pazarlık halinde oldukları düşüncesindeler. subhanallah
fotoshoplada olsa bir necisin yaninda yapilan bu malzemeyi alip yaymamak gerek düsüncesindeyim. Hic ayrintili bakmadan fotoshop, normal takim elbiseli kol kola girmis birine kafa monte edilmis, ama su bir gercek necis her yerde necis , güzel ise necislerin icinde dahi olsa güzelliginden birsey kaybetmiyor.