hocam kare'ler nerde :)
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Eyl 2012 #45 Burası kocaeli gezerken sizi de sanal da gezdireyim dedim bugün korkuyu iliklerimde hissettim
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Eyl 2012 #46 Suan mackadayim Erzurum'a doğru gidiyorum
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 7 Eyl 2012 #48 yaw akhi dağlara olan sevdamızı coşturuyon
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Eyl 2012 #49 Bulabilen var bulamayan var yani degil mı
K Çevrimdışı karabatak Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Kas 2012 #50 Yeniden 3 günlük küçük bir gezintiye daha başladım.şuan Adana'dan Mersin'e gidiyorum.duyduğuma göre deniz sezonu hala kapanmamış
Yeniden 3 günlük küçük bir gezintiye daha başladım.şuan Adana'dan Mersin'e gidiyorum.duyduğuma göre deniz sezonu hala kapanmamış
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2013 #54 Eskişehir'den çıktım istanbula doğru gidiyorum ama yollar felaket kar tipi fena
M Çevrimdışı Musluman. Aktif Üye İslam-TR Üyesi 7 Ocak 2013 #55 HAMAS' Alıntı: Eskişehir'den çıktım istanbula doğru gidiyorum ama yollar felaket kar tipi fena Genişletmek için tıkla ... Gel Gel buralarda Fena kar var da ; Mesajı niye bu konu altına attın ki
HAMAS' Alıntı: Eskişehir'den çıktım istanbula doğru gidiyorum ama yollar felaket kar tipi fena Genişletmek için tıkla ... Gel Gel buralarda Fena kar var da ; Mesajı niye bu konu altına attın ki
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2013 #56 Konuyu ben açmıştım aynı konuya devam ediyorum
M Çevrimdışı Musluman. Aktif Üye İslam-TR Üyesi 7 Ocak 2013 #57 HAMAS' Alıntı: Konuyu ben açmıştım aynı konuya devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Saygılar
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 29 Nis 2013 #59 HAMAS' Alıntı: yine yeni yeniden Adana. Genişletmek için tıkla ... Ye bi acili adana benim yerime )
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Nis 2013 #60 hastalandim akhi.acile zor attim kendimi.goze geldik herhalde yemek . yiyemiyorum.migdem bulaniyor dua edin bana
hastalandim akhi.acile zor attim kendimi.goze geldik herhalde yemek . yiyemiyorum.migdem bulaniyor dua edin bana