Birde şu laikliği yasaklAyıp maide 44 ü anayasanın başına koysalar tam olacakda hayırlısı bakalım
Ne o . Gözüne şirin göründüler değilmiBirde şu laikliği yasaklAyıp maide 44 ü anayasanın başına koysalar tam olacakda hayırlısı bakalım
dün babamla gine tartıştık ben ona şirk koştuğunu particiliğin şirk olduğunu söyledim o bana şirk koşan başörtüsü yasağını kaldırırmı dedi amcaoğlu askere gidecekmiş ben askerlik küfür dedim o bana asker olmasa bizi kim koruyucak dedi ben allah bize yeter o ne güzel vekildir dedim eğer asker bu ülkeyi korumasa demokrasi varlığını devam ettiremez dedim o bana varmı dünyada şeriatla yönetilen bir ülke ben yok ama önemli olan senin şeriate bağlı kalman dedim seksen milyon insan bilmiyorda müftüsü hocası sizin gibi üç beş kişi mi biliyor dedi ben ona yeryüzünde insanların çoğuna uyarsan seni allahın diniden uzaklaştırırlar ayetini okudum mücahidlere terörist dedi ben şirki korumaya çalışanlara şehit diyorsun allahın dinini korumaya çalışanlara terörist diyorsun dedim sonunda o bana kafir dedi niye dediğimde bir müslümana kafir diyen kendi kafir olur dedi bunları anlatmamın sebebi ailesinde benim gibi anne ve babası olan kardeşlerin yanlız olmadığını anlatmak içindi
"Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakatten ayrılmayacağıma, büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim'"
Sizin sözünüz tüm askerlik yapmış insanlar şuan pezevenklik yapıyor anlamına geliyor. Burası forum sitesi aynı zamanda islami forum sitesi lütfen kelimeleri itinayla ve nezaketle seçelim.
Deyyusun pezenge eş değer olduğunu siz söyleyince anladım ayrıca genelleme yaparak islamı tam olarak bilmeyen fakat temiz insanlarıda kaybederiz. Askeliğe gençlerimiz zorunlu olarak gidiyorlar biz diyemeyiz ki askere gidenlerin tamamı bulunduğu ordunun tağut ordusu olduğundan haberdar ve görevini bu uğurda severek yapıyor.Deyyus mu demeliyiz yani? Deyyus deyince tüm askerlik yapmış olanların pezevenklik yaptıklarını iddia etmiş olmuyor muyuz yani? Hem sen kimi savunuyorsun? Kafir tağut ordusunu mu? Kafir tağut ordusunda şeref, namus, onur, haysiyet... ne gezer?
"Onlar müminleri bırakıp kafirleri dost ediniyorlar. Acaba onların yanında şeref mi arıyorlar? Oysa şeref bütünüyle Allah'ındır."
Deyyusa deyyus, gavata da gavat denir ve bunlar islami olmaya engel değildir. Bunları söylemek gayri-islami olsaydı en başta rasulullah kullanmazdı.
Deyyus Cennete Giremez