ANNE BAK BUGÜN DE ÖLMEDİM...
Çevrimdışı rucane İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Tem 2007 #2 yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar Allah razı olsun kardeşim
K Çevrimdışı kıtmir Aktif Üye İslam-TR Üyesi 28 Tem 2007 #3 Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ...
Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 28 Tem 2007 #4 Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana
Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Tem 2007 #5 Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ...
Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 29 Tem 2007 #6 Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
Rucane ' Alıntı: yalvar anne ne olur yalvar ama bu vicdansızlara degil ALLAHA yalvar ALLAH razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
S Çevrimdışı su_damlası Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #7 allah yardımcıları olsun... :uzgunumm onlara çektirdikleri acının bin katını çeksinler inş. :kil :agliyorum teşekkürler...
allah yardımcıları olsun... :uzgunumm onlara çektirdikleri acının bin katını çeksinler inş. :kil :agliyorum teşekkürler...