Arap rejimleri şeytanın dostudur

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Güncelleme: 12:34, 21 Ağustos 2013 Çarşamba



Prof. Nefisi: Arap rejimleri şeytanın dostudurKuveyt'li Profesör Abdullah El Nefisi Arap rejimlerinin şeytanın dostu ABD'nin kuklası olduğunu iddia etti.

incanews / Haber Merkezi

Kuveyt'li Profesör Abdullah El Nefisi Arap rejimlerinin şeytanın dostu ABD'nin kuklası olduğunu iddia etti. Ortadoğu'daki devletlerin İsrail hesabna çalışan kukla devletler olduğunu iddia eden Nefisi hatta Mossad ile Arap istihbaratları arasında ayırıcı bir çizgi olmadığını iddia etti.

İslam dünyasının işgal altında olduğunu belirten Nefisi Taliban lideri Molla Muhammed Ömer ile iktidarı döneminde görüştüğünü belirterek: "O bu asrın insanı değil. Batı işgaline karşı direnecek asıl bireyler onun gibilerdir." dedi.

Batı'lıların terörist dediği kişilerin dünyanın en iyi en takvalı bireyleri olduğunu iddia eden Nefisi sivil eylemleri yasaklamak için fetva veren din adamlarına da kapıkulu uleması dedi.



 
Geri
Üst Ana Sayfa Alt