İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nahivden başla tüm ekleri ezberle harfleri ezberle sarfta da zaten ezber şart mantığını çöz! Arapça matematik gibi. Cebir hesabının mucidleri değiller boşuna.
İngilizce biliyorsan youtubedaki dream intensive derslerini kesinlikle tavsiye ederim nouman ali khanın dersleri. Çok öğretici çok akıcı ve çocuklara öğretiyor. Ama beni bile zorladı kimi zaman. O yüzden çocuk seviyesi sanma.
Okulda gördüğün derslerin yanında yukarıdaki listeden bir ders seçip ilaveten onu takip edebilirsin. Ben Radyodershanesini dinlemiştim ve tavsiye ederim.
Pratik modern Arapça (MSA) çalışmak için El Cezire'nin bu sitesinden faydalanabilirsin:
Belli bir seviyeye geldikten sonra tercüme yoluyla çalışabilirsin. Hem metin hem de konuşma tercümeleri. Konuşma tercümesi dinleme kabiliyetini geliştirir.