İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruArapça Nusha Akaid Kitaplarını Bulabileceğim Bir Yer Biliyor musunuz?
Arapça Akaid,tefsir ve alimlerin (Muhammed B.Abdulvahhab,Ibn Teymiyye , ibn Kesir vs)
kitaplarını bulabileceğim yer ve bilen var mı? Yardımcı olacak olanlardan şimdiden teşekkür ederim.
Arapça Akaid,tefsir ve alimlerin (Muhammed B.Abdulvahhab,Ibn Teymiyye , ibn Kesir vs)
kitaplarını bulabileceğim yer ve bilen var mı? Yardımcı olacak olanlardan şimdiden teşekkür ederim.
Kitap dediğin; sayfalarını eline alma, evirip çevirme, ustunu karalama mantiği olduğu için bende Pdf ya da elektronik tarz sevemiyor ve okuyamiyorum Alketa ya )
Aslina bakarsan pdf indirip fotokobisini çikarma son çare gibi görünüyor fakat umudum var. Bilen çıkar
إن شاء الله
Bende var kitabut tevhid, nevakidul islam, kavaidul erbaa, usülü selase..
Bunlardan 3 adet vardı elimde ama arkadaşlara verdim tek kaldı onlarda benim.)