İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçenlerde bir konu yazılmıştı ankara da bir vakıf yada dernekten bahsediliyordu arapça ,tecvid tefsir dersleri veren bir yer.Derneğin adını unuttum O konuyu aradım bulamadım derneğin ismini bilen yada konuyu hatırlayan varsa yardım ederse sevinirim
Arkadaşlar geçenlerde bir konu yazılmıştı ankara da bir vakıf yada dernekten bahsediliyordu arapça ,tecvid tefsir dersleri veren bir yer.Derneğin adını unuttum O konuyu aradım bulamadım derneğin ismini bilen yada konuyu hatırlayan varsa yardım ederse sevinirim
teşekkür ederim ahi tek başına kitaptan zor oluyor ebu zerkanın videolarını takip ediyorum ben.Elimde maksudoğlunun arapçayı öğreten kitabı var ondan da çalışmaya başlayacağım inşaAllah.
bi süre ara verdim. Ebu zerka 20. videoya falan gelmiştim. bazı cümleleri anlamaya başladım. altyazılı olduğunda epey anlayabiliyorum.
arapça çok güzel bir dil. matematik gibi gelmeye başladı bana. bir de bi noktadan sonra sanki kendisi kendisini öğretiyor gibi hissediyorum.
ders videosu izlemesem de arapça dinlemeye devam ediyorum fırsat buldukça