İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BEN BURDA BULUNAN HERKESİ ÇOK SEVİYORUM DOSTLARIM???
Allah bizleri doğru , dürüst , seviyeli , Allaha kulluk etmeyi sevenlerle karşılaştırsın İnşallah... Gönülden gelene gönülden sevgi Allahın Rahmeti ve Bereketi üzerine olsun...
selam kardeşim yazını biraz geç okumuş olsamda cevap yazmak istedim.gerçekten güzel şeyler yazmışsın.ALLAH senden ve senin gibilerden razı olsun.dilerim Rabbim bizede cennetinde yer açar ve tüm müminleri cennetinde buluşturur.selametle
ALLAH bizleri doğru , dürüst , seviyeli , ALLAHa kulluk etmeyi sevenlerle karşılaştırsın İnşALLAH... Gönülden gelene gönülden sevgi ALLAHın Rahmeti ve Bereketi üzerine olsun...
bencede... keşke tanışmış olsaydınız buraq abiyle, musab bin umeyir kardeşimle, ebu katade ile mehmet varlık ile, sena ile, özlem ile, hasna ile, ve daha isimlerini yazmakla bitiremeyeceğim bir çok kardeşimle... halid bilem kayboldu ortalıklardan :üzgünüm
inşallah yeniden gelirlerde bizde tanışırız yada inşallah bizim göremediğmiz ama metini duyduğumuz o sohbetleri hep beraber yeniden sağlayabiliriz :kitap