Arkamdan Ağlama...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2007 #5 hiçbirşey göremiyorum ki söyliyeyim göremediğim şeyi :güldüm :güldüm
Çevrimdışı rucane İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2007 #6 İşn Gördügün okadar güzel şey varki Kötüleri Görmeyiniz inş
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2007 #7 :huhuuhuu Rabbim güzellikleri görmeyi nasip etsin...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Eki 2007 #8 :)sümeyye:) ' Alıntı: :huhuuhuu Rabbim güzellikleri görmeyi nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... amin amin aminnnn ::
:)sümeyye:) ' Alıntı: :huhuuhuu Rabbim güzellikleri görmeyi nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... amin amin aminnnn ::
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 20 Eki 2007 #9 cidden birşey gözükmüyor burda... merak ettim arkamdan ağlama derken ne kast edildi
P Çevrimdışı princess_arwen Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2007 #11 önemli olan görünmeyen şeyleri görmektir :muhaha :muhaha
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 21 Eki 2007 #13 Bişiy gören var mı? veya burda ne anlatılmak istenio acaba açıklayacak biri var mı?? :vavaaaa
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2007 #14 ben anladım galiba... herkesin merak derecesi ölçülüyo... :muhaha sizde çok meraklıymışsınız benim gibi... :ahaboleoldum
ben anladım galiba... herkesin merak derecesi ölçülüyo... :muhaha sizde çok meraklıymışsınız benim gibi... :ahaboleoldum
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2007 #15 ben merak edip baktım... sizde merak edersiniz diye düzelttim inş....
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 22 Eki 2007 #16 düzelttiğin için saol.. evet meraklıyık galiba :ahaboleoldum güzel bi paylaşım Allah (c.c.) razı olsun..
düzelttiğin için saol.. evet meraklıyık galiba :ahaboleoldum güzel bi paylaşım Allah (c.c.) razı olsun..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #17 güzelmiş allah razı olsun :: ::