İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elhamdülillah, bunlara karşı ilk zamanlardan beri uyaranlar vardı ve şu an her geçen gün daha çok insan uyanıyor.
Bununla birlikte, tüm halklar uyanınca bu zorbalar bunun için de plan yapmıştır. Ben şahsen büyük kıyamet alametlerine doğru aşama aşama gidişimizi görüyorum bu konuya bakınca... (Melhame-i Kübra...)
Parayı elinde tutan dünyayı elinde tutar. Bu projelerini engellesek bile istedikleri projeyi yazıp çizecek kadar paraları var.
O yüzden dünya halkları beynelmilel arzı sabit para düzenine geçilmesi için ayaklanmalılar. Bugün bu halde olmamızın sebebi kağıdın para olarak işlev görmesidir. Yahudilerin düzenini yıkabilecek yegane çözümlerden birisi bu işlevi ortadan kaldırmaktır.
İkincisi ise Allah Rasûlü sav, başta yahudilerin lideri Kab b. Eşref de olmak üzere İslâmın önünde mani olarak gördüğü birçok kişiyi suikastler yoluyla öldürttü. Öyle kişilere suikast yaptırıyordu ki kimi sahabe suikast hususunda yavaş davranmış ve esir düşeceğinden korkup Allah Rasûlüne sav operasyona gitmeden evvel derdini açmıştır ve teselli almıştır. Suikast, dinin önündeki engelleri mermi ile ortadan kaldırmaktır.
Mesela İslâmi hareketlerin birçok lideri şehit oldu. Lakin israilin bakanları liderleri dünyada servet sahibi yahudiler şusu busu hepsi hayatta ve istediklerini yapıyorlar. Ölmekten korkmuyorsak ki Müslümanlar olarak böyle bir korkumuz olduğunu düşünmüyorum biraz deli olmak lazım. Mevcut düzeni yıkıp yeni çağlar açan kadrolar genelde delidir dikkat ederseniz