Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ateist Imam Yalani

M Çevrimdışı

muhtaç1

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
10298894_1408883936108353_8308665642585143488_n.jpeg



Güncelleme:


Diyanetçiler Zaytung'u yalanladı

"Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber" mottosuyla yayın yapan mizah sitesi Zaytung'da yayınlanan mizah haberi Diyanet'i karıştırdı.
55eb662ff018fbb8f8be9dbf.jpg


  • Zaytung, geçtiğimiz günlerde yayınladığı haberinde, Muğla'nın Milas ilçesi Ortancalar Köyü'nde çalışan ateist bir imamın hikayesini yazmıştı.�

    Zaytung'un, sitede hep yapıldığı gibi, gerçek haber diliyle yazdığı mizah haberinde, köy halkının Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görevden almak istediği imamdan memnun olduğu belirtilmiş, imamın ateist olmakla beraber "işine duygusal yaklaşmadığı" aktarılmıştı.

    Mizahi haberleriyle tanınan Zaytung'un bu haberine Diyanethaber.com.tr'den gelen yalanlamada, Her tarafı tamamen uydurma olan bu haber hakkında görüştüğümüz Milas ilçe müftülüğü haberin tamamen yalan olduğunu, Milas’da Ortaca isminde bir köy olmadığını ve Milas müftülüğünde de Seyfi Çalışkan isminde bir görevlinin olmadığını, çalışmadığını söylediler." denildi.

    Diyanethaber.com.tr'deki yalanlama metni şöyle;

    Haber sitelerin birinde bugün sahte bir haber vardı. Kimilerimiz okudu, kimilerimiz okumadı. Haberin özü Muğla Milas ilçesine bağlı Ortaca köyünde Seyfi Çalışkan isminde ateist bir imam hatib var. Cuma namazında ateist olduğunu itiraf eden Çalışkan’ı Diyanet görevden almak istemiş ve bir an önce görevini bırakmasını istemiş. Fakat Seyfi Çalışkan görevine devam ediyor.Her tarafı tamamen uydurma olan bu haber hakkında görüştüğümüz Milas ilçe müftülüğü haberin tamamen yalan olduğunu , Milas’da Ortaca isminde bir köy olmadığını ve Milas müftülüğünde de Seyfi Çalışkan isminde bir görevlinin olmadığını, çalışmadığını söylediler.

    Değerli kardeşlerimizi dikkatli olmaya çağırıyor söz konusu haberin metnini aşağıda yayınlıyoruz. Haber site ismini yazmıyoruz. Zaten yalan haber sitesi olan bir siteyi bizde reklam yapmayalım. Unutulmamalı ki din ve diyanet üzerinden mizah yapılamaz."

    Diyanethaber.com.tr'nin "hakkımızda" bölümünde, site şöyle tanıtılıyor;

    "Diyanethaber.com.tr web sitesi tamamen Hayri bir amaç için kurulmuştur. İçerik Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilat içi haberleri ve güncel haberleri içermektedir. Web sitemiz Diyanet Haber Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültürel Derneği adı altında hizmet eder ve başka hiçbir yayın ve kuruluşla bağlantısı yoktur. "
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abdulbaki.... Çevrimdışı

Abdulbaki....

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Radikal gazatesin de bir kaç sene önce Ateist Din kültürü Hocasıyla yapılmış bir röportaj okumuştum.Diyanet içinde de olursa şaşmam,olurmu olur.
 
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Bu mizah olarak alinmis da benzer durumlar da var.
Imamlik yapan bir adam emekli olunca namazi birakmis misal

Lgbtli de bi imam vardi sanirim
mizahlar gercek olmus herhalde.
 
Üst Ana Sayfa Alt