Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bacılarımızın Polise Hakkı Anlatması

S Çevrimdışı

Süfyan

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Eylem yapan ablalarımız işgal kuvvetlerinin konsolosluğu önündeki polise yaptıklarının bir küfür ve ihanet olduğunu anlatıp kukla durumunda olduklarını söylüyor..

_______________________________________________________________________

Kardeşlerimizin tepkisi üzerine videoyu kaldırmayı uygun buldum...Konu silinebilir...
 
Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Afganistanda Bir gurup kadın eylem yaparken birden kocaları ellerinde sopalarla geliyorlar ve o kadınları dövüyorlar.!

Keşke bunlarında kocaları ellerinde sopalarla gelseydi bunları dövselerdi.

Başkada bir şey demiyorum.
 
F Çevrimdışı

felanfilan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Allah bu kadınları ıslah etsin, kocalarınada akıl fikir versinki kadınlarına sahip çıkmayı ogrensinler..

Resul der ki: (s.a.v)
Kadınların en hayırlısı, mescidi evlerinin içi olanıdır. Ahmed Bin Hanbel
 
selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Afganistanda Bir gurup kadın eylem yaparken birden kocaları ellerinde sopalarla geliyorlar ve o kadınları dövüyorlar.!

Keşke bunlarında kocaları ellerinde sopalarla gelseydi bunları dövselerdi.

Başkada bir şey demiyorum.

başka bişey demeyin zaten kardeşim.kadına bakışınız inanılmaz yamuk.Allahtan islamın kadına bakışı,o afganların yaptıklarından da yazdıklarınızdan da beri.tahmin ettiğim eylemse şayet bence lüzumsuz ama saygı duyarım.en doğal hakları.erleri yanlarında sopa klavye başında aynı görüşleri savunurken onlar daha cesur davranmışlar.edebi aşmadıktan sonra bu tür konularda kadını da erkeği de fikrini,şikayetini bildirmesinde-savunmasında beis yok.zaman zaman rasulullahın eşleri asi de oldular.rasulullah boşanmayı bile düşündü(ahzab)ama eşlerinden herhangi birini dövdüğüne dair tek bir rivayet yok.vicdanlı konuşalım,bu kadar cinsiyetçi olmayalım.hele ki müslümansak...
 
ser-a Çevrimdışı

ser-a

Üye
İslam-TR Üyesi
Allahın adını yüceltmek,başka ilahları tanımamak adına kendini tehlikeye atmaktan korkmayan bir insana ancak saygı duyulur.Bu isyan,bunca müslüman ümmetin korkması ve birlik sağlayamaması,haçlıların esaretinden kurtulamaması nedeniyle,kendileri için tek çare olarak gördükleri,öncü kadın olarak ferdi direniş sergilemeleri,tebliğde en önde olması gereken biz erkekler için bir acziyet vesikası olarak kalacaktır.Lakin sahabe cihada çıkarken,kuranın vahyi tamamlanmamıştı.Buna rağmen tevhidle birbirlerinin eksik ve kusurlarını aramadan kendilerini islam uğruna feda etmişlerdi.Bizler ise 100 konuda birleşip 2 konuda farklı düşündüğümüzde 2 konu için birbirimizle savaşmaya çalışıyoruz,98 konuyu unutuyoruz.Birbirimizin arasını düzeltmeye çalışmıyoruz.Bu durum 100 konuda da anlaşamadığımız kişilerin güçlenmesine,düşmanımızın esiri olmamıza katkı sağlıyor.Bölündükçe inatlaşmalar da artıyor.Bizim içinde en başta birleşme noktamız tevhid olmalıdır.
 
Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yani uzunca yazmaya gerek yok şu an için Burada Kadın dövülmesinden yana değiliz. Böyle bir yaptırımımızda yok.

Kim bir ceza işlerse bedelini öder. İslamda Kadınlar'ada had cezası var dayak veya recm bundan daha doğalı nedir acaba?

Sen bir kadın olarak çıkacaksın meydanlara peşinden gelmeyenlere kafir diyeceksin facebookunda sitende açıktan bunları söleyeceksin sonra gideceksin garip insanlarla eylem yapacaksın polisle konusurken aranda 10 cm bile mesafe olmuyacak parmaklarını uzata uzata konusacaksın polis senin nefesini hissedecek.!!!!

Sen Kendini Mücahid sanacaksın.!

Polisin mimiklerini bakarsanız iç dünyasında galiba şunları söylüyordu.

"Allah belanı vermesin sen nasıl bir kadınsın senin abin kocan yokmu acaba ne kadar geniş ve rahat insansın birde kalkmış dini savunuyorsun.!"

polis Allahu alem bunları söylemiştir zaten suratından da belli ifadesi.!

Sadede gelecek olursak İslam kadına deger verir islam kendisine ve müslümanlara zarar veren laf getiren ne erkeğe nede kadına değer vermez.!


Diyeceklerim şuanda bunlardan ibaret.! Zaten kişinin hakkındaki insanların düşünceleride ortadadır olayları kadın olarak değil MÜSLÜMAN olarak düşünün.

Wesselam
 
Üst Ana Sayfa Alt