Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bedeninde Cin Musallati Olan Kişilerde Gözlemlenen Belirtiler...

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
BEDENİNDE CİN MUSALLATI OLAN KİŞİLERDE GÖZLEMLENEN BELİRTİLER...

A-FİZİKSEL BELİRTİLER
1-Tıbben nedeni bulunamayan ,devamlı,yarım veya tam baş ağrısı.Başın üzerinde bir yerin acıması.Baş dönmesi,sersemlik hissi,düşecek veya bayılacak gibi olma.
2-Kulakta ve/veya kafanın içinde çınlamalar ,uğultular.
3-Kafanın içinde oluşan tuhaflıklar,beynin şekilden şekile girmesi hissi.
4-Nedensiz ve doktorun tespit edemediği göz ağrıları ve yanması.Gözlerin üzerine bir ağırlığın gelmesi.
5-Kollarda ,bacaklarda veya vücudun çeşitli yerlerinde uyuşmalar,titremeler,sarsılma ve itilme hissi,yanmalar ,karıncalanmalar,diken diken olma halleri. El,kol,baş gibi organların istem dışı oynatılması.El;kol veya bacakların kasılması.
6-Sırt bölgesinde veya vücudun değişik yerlerinde gezici ağrılar.
7-Bazı cinler sara hastalığı yapabilir.Bu durum İbn-i Sina’nın “Kanun” isimli kitabında da yazılıdır.Bunlar kuvvetli cinlerdir.Rahatsızlık başladığı anda cin insanın başındadır ve beyne hükmeder. Sara hastalığı sadece cinden değil tıbbi de olabilir.Tıbbi saranın tedavisi doktor tarafından yapılır.
8-Genç kıza büyü yapılırsa veya cin kıza aşık olup bedenine girerse;o kızda huysuzluklar,ailesine karşı gelmeler,evlenmeme isteği,kimseyi beğenmeme durumları oluşur.Bazıların da ise,cin , kızın yüzünde bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde sivilceler çıkarır.Bu sivilceler ilaçla geçmez.
9-Cinler yapıları itibarı ile ,insanın damarlarına girip kanı ile beraber dolaşabilmektedir.Bu nedenle doktor tarafından muayene edilip tedavi edilemeyen bazı hastalıkları cinler yapabilmektedir.
10- HAMİLE KALAMAMA: Bir bayanla ,bir erkeğin üreme organlarında tıbben bir engel bulunmamasına rağmen hamileliğin gerçekleşmemesi.
11-DÜŞÜK YAPMA: Bu durumda da bayan hamile kalır fakat belli haftalarda düşük yapar.Bu düşük haftaları her hamile kalışta ,ortalama aynı zamana rastlar.Daha sıkıcı ve üzücüdür.Tıbben düşük yapmaya bir engel yoksa ve yinede düşük oluyorsa,anlaşılır ki cenini cin düşürtmektedir.Cinin belli haftalara kadar bekleyip cenini etkilemesinin amacı,insana acı ,üzüntü ve eziyet çektirmek içindir.Belirtileri,hamilelik süresi içinde sırt ağrıları,halsizlik ve kabızlık olabilir.(herkeste aynı şeyler yaşanmayabilir.)
Düşüğün sebebi cin ise,çıkarıldığında veya öldürüldüğünde kadın Allah’ın izniyle bir daha düşük yapmaz.Eğer bir cinciye giderseniz,hamile kalamayan bayanlara uyguladığı şeytani işlerin aynısını yapar ve netice alamazsınız.Üstelik sağlığınız da tehlikeye girebilir.Tıbbi olmayan hamile kalamamanın ve düşük yapmanın nedeni cinlerden ise;Kur’an’ı kerim’den ilgili ayetler okunarak bu cinler imha edilerek sonuç alınır.Bunun dışındaki hiçbir yöntemden şifa bulamazsınız.
Bu tür olaylarda tedaviyi ilk önce tıpta arayınız.Eğer çözüm bulamazsanız bize başvurunuz.Kesinlikle cinci ve büyücülerin usül ve yöntemlerini denemeyiniz.Aksi halde başka rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz .
12-Taşıt araçlarına binememe.
13-Üşüme ,ürperme ve ateş basmaları.
14-Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra;öfkelenme,içe kapanma,uyuyamama,yemek yiyememe,etrafında çeşitli hayvanlar görme,konuşmama,ağlama,huzursuzluk ve saldırgan davranışlar ile etrafındakilerin kendisine zarar vereceklerini düşünme.Cinsel isteksizlik.
15-Vücutta sürekli dolaşan,yer değiştiren bir şeyin olması.
16-Yemek yiyememe veya aşırı oburluk hali.(diğer belirtilerle beraber)
17-Erkekte cinsel isteksizlik olması.Birdenbire,sebebi olmadan eşini beğenmeme,ondan nefret etme,bazen yüzünü değişik şekillerde görme,organının sertleşmemesi ve buna bağlı olarak cinsel ilişkiye girememe.Bazen bu durum yeni evlilere yapılır.Buna “bağlama büyüsü “denir.Eğer cin karı kocayı ayırmak için yapılmışsa,başka kadınlarla ilişkiye girebilir.O zaman da cin ve büyü olayı kimsenin aklına gelmez.Sebepler başka yerde aranır.
18-Kadında cinsel isteksizlik olması.Nedeni olmadan ,aniden eşini beğenmeme,ondan nefret etme,yüzünü değişik şekillerde görme.Cinsel ilişki sırasında bacaklarını kapatıp ilişkiyi tamamlatmama.Yeni evli kadınlara da “bağlama büyüsü” yapmaktadırlar.
İster erkeğe ,ister kadına yapılsın bu tür büyüler Allah’ın izniyle çözülür.
19-Kekemelik.Bu rahatsızlığı yapan kuvvetli cinlerdir.Kişinin çene ve diline etki edip onu kekememe yapmaktadırlar.
20-Sırt ve bel kemiklerinde ağrılar sızılar olması
21-Tıbben nedeni bulunamayan mide ağrıları ve şişkinlik,
22-Evlenmeye aday şahsı çirkin bir surette görmek.Aniden ondan nefret etmek,soğumak.
B-RUHSAL BELİRTİLER:
1-Devamlı iç huzursuzluğu,olanakları olduğu halde hiçbir şeyden zevk alamama,karamsar olma.
2-Göğüste sıkıntı,ara sıra nefes almakta güçlük çekme,boğuluyormuş gibi olma.Kalbin sıkışması,kalp krizi geçiriyor hissinin olması.(Gerçekte kalbinizde bir sorun yoktur.)
3-Vücudun bazı bölgelerinde bir şey geziyormuş hissi oluşması ve ağrıyla beraber tedirginlik yaşama.
4-Banyoya girildiğinde,çok çabuk çıkma veya uzun kalma isteği.Başını sabunladığında sanki birisi gözetliyormuş hissine kapılıp gözlerini açma.Bazılarında, isteği olduğu halde banyoya çok zor girme olur.
5-Özellikle geceleri ve/veya yalnız kalındığında arkadan birisi takip ediyormuş hissi oluşması.
6- Kendi kendine veya kişinin içinde olan konuşmalar.Bazen bu konuşmalar dışarıdan geliyormuş gibi olup bazı seslerin kulağa gelmesi.Kişiye kendi adıyla seslenilmesi ancak ortada kimsenin gözükmemesi.(Bunları yapan bedendeki cindir.Yapısı itibarıyla kendini dışarıda gösterebilir ve dışarıdan geliyormuş gibi sesler çıkarabilir.)
7-Akla devamlı kötü fikir ve telkinlerin gelmesi.(vesvese) (Yüksek bir yerden atlama duygusu ve ölüm korkusu olması vb. )
8-Tuvalette uzun kalma isteği.
9-Evinin ve işyerinin içinde birtakım varlıklar,şekiller ve insanlar görme.Ev eşyalarını değişik şekillerde görme.
10-Hiçbir neden yokken iş yerine gitmeme isteğinin oluşması.Çok sevdiği işinden zevk alamama.İşini zorla yapma.Mesai arkadaşlarına kötü gözle bakma ve onları kırma.
11-Abdest almakta ve namaz kılmakta isteği olduğu halde zorluk çekmek ve dini görevlerini yapamama.Namaza durulduğunda sanki birisi itiyormuş hissi oluşması.Başlanılan namazı ortasında sıkıntıdan bırakma.İçinden dini değerlerimize karşı olumsuz sözlerin söylenilmesi ve /veya hissi gelmesi.Ezan ve Kur’an’ı Kerim dinlenememesi.
12-Devamlı insanlardan kaçıp yalnız kalma isteği.Bazen odanın perdelerini kapatıp karanlık yerde oturma isteği.Veya topluma katılma isteği olup,başkalarını kırma,özürleri kabul etmeme.
113 rüyada devamlı cinsel ilişki
14-Her an kötü bir şey olacakmış,kötü bir haber alacakmış hissinin olması.
15- Aklını kaybetme ve çıldırma korkusu.
16-Kendine güvenin azalması,yok olması,insanların kendini sevmediğini düşünme.
17-Sebepsiz ağlama hissi olması veya ağlayamamak.
18-Sürekli dalgın,yorgun ve bitkin bir ruh halinin olması.
19-Duygularda süreklilik olmaması.Bir gün bir şeyin sevilmesi,ertesi gün aynı şeyden nefret edilmesi.Veya geçmişte çok sevdiği bir şeyi aniden sevmeme.(sevdiği yemeği yiyememe gibi.)
20-Eşler arasında problemler.Erkeğin kadını,kadının erkeği veya her ikisinin birbirini hiçbir neden yokken istememesi.Birbirlerini değişik suretlerde görmeleri.Çabuk hiddetlenmeler,bir arada durmakta güçlük çekme.Çocuklara karşı ilgisiz kalma.
21-Bazen,gözlerini kapadığında,karanlıkta bir göz belirmesi ve/veya yaklaşması.
22-Gizli güçlerinin olduğunu düşünme…
23-Dejavu (Yaşanılan bir olayı daha önce yaşamış, görülen bir yeri daha önce görmüş hissinin oluşması.
24-Ekminezi (Kişinin eskiden yaşadığı olayları,en ince ayrıntısına kadar yeniden yaşaması olayı.Reenkarnasyonun önemli kanıtlarından sayılır.)
25-Takıntılar; Elleri aşırı şekilde yıkama,Aşırı temizlik yapma duygusu vb.
26-Ataklar yaşama; Fiziksel, ruhsal ve uykuda yaşanılan bu olayların tamamı aslında ataktır.Fakat hepsi birden yaşanmaz.Kişiye göre değişir.Bazılarının daha az, kiminin daha çoktur.
C-UYKUDA GÖRÜLEN BELİRTİLER:
1-Uykusuzluk çekme.Derin uykuya dalamama.Yorgun yatılır yorgun kalkılır.Bazen gece yarısı uyku kaçar sabaha kadar uyunamaz.
2-Bazılarında uykuya düşkünlük olur.kendini ne kadar zorlarsa zorlasın gündüz bile uyumak istenmesi.Uyunmasına rağmen yorgun ve bitkin bir halin olması.
3-Uykuda dişlerini gıcırdatma,ah çekmeler,sayıklamalar,korkarak bağırarak uyanma.
4-Uykuda,geçmişi ile ilgili hatırlamak istemediği olayları sık sık görme.
5-Kötü,rahatsız edici rüyalar görme.Rüyada bazı hayvanlar saldırır,çirkin suratlı kişiler korkutur.
6-Rüyada,aşırı kısa boylu ve aşırı uzun boylu kimseler görülür.
7-Rüyada,sık sık cinsel ilişkiye girme ve sabah kalkıldığında gusül abdesti alma ihtiyacının görülmesi.
8-Rüyada,tanımadığın kişilerle konuşmak ve bunların yapman için telkinler vermesi.
9-Uyku halinde yataktan kalkıp uyur vaziyette evde gezmek,bazen evin dışına çıkmak.
10-Uyku halinde göğsünün üzerine bir ağırlığın oturduğunu hissetmek ve sıkıntı duymak.(Karabasan)
11-Kötü bir rüya sonrası kalkamamak,elini kolunu kıpırdatamamak,yanındakine bile seslenememek.
12-Rüyada,kan gölünde veya denizinde ve pis harabelerde yürümek,gezmek.
13-Rüyada alçak ve yüksek yerlerden düşmek.
Rüyada ve uykuda bu olaylar yaşanmışsa,sabah kalkıldığında ,insanda bir mutsuzluk,huzursuzluk,biraz korku,baş ağrısı,tedirginlik ve yorgunluk olur.
 
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Bir sey sormak istiyorum.

Hangisinin cinden hangisinin cinden olmadığını nerden bilecez?

Yani mesela kari kocanin çocuğu olmuyor sebepsiz yere. Sebepsiz derken stresle alakali deniyor
Bir sure sonra cocuk sahibi oluyorlar mesela.

E şimdi ne olmus oluyor bu?

Cinle mi alakli mi değil mi ?
Çiftlerin aklina cin degil stresten uzak durmanin yollari geliyor misal.
 
bahar rehab Çevrimdışı

bahar rehab

ben bana kendim için lazımım.
İslam-TR Üyesi
hoca bulamıyorum veya hocalara güvenemiyorum. namaz kılamıyorum, yani kılamıyorum derken başladığımda bi müddet sonra bırakıyorum. dualarımı bırakıyorum. umutsuzum. kötü şeyler yaşıyorum. kendimi toparlayamıyorum. bunu kendi kendime nasıl çözerim?
 
S Çevrimdışı

sabrii_27

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Abi şimdi biliyoruzki şeytan insanı saptırmak için sağından solundan önünden arkandan bi şekilde gelip sana vesveseye çalışıo hadislere bakıncada insanın yanından ayrılmayan bi şeytan var şimdi tedaviyle etkisi kırılmaya çalışılan cinler bu cinin dışındakilermi oluyor
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hoca bulamıyorum veya hocalara güvenemiyorum. namaz kılamıyorum, yani kılamıyorum derken başladığımda bi müddet sonra bırakıyorum. dualarımı bırakıyorum. umutsuzum. kötü şeyler yaşıyorum. kendimi toparlayamıyorum. bunu kendi kendime nasıl çözerim?

umutsuzluk diye bi şey yok , yaşayanlar arasında tek umutsuz vaka benim bildiğim kadarı ile iblistir . ne yaşadığınızı bilmiyorum sormıyacağım da pes edin demem ama vazgeçebilirsiniz , , her şeyle başedebileceğiz diye bir şart yok böyle bir çabaya girişmek insanın kendine zulmetmesi olabilir bazen vazgeçmek de gerekebilir , Allah Latif'tir bi bakmışsınız sıkıntı veren şeyler çözülmüş. vesveseye kapılmayın umutsuzluk büyük bir vesvese .
 
S Çevrimdışı

sabrii_27

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hoca bulamıyorum veya hocalara güvenemiyorum. namaz kılamıyorum, yani kılamıyorum derken başladığımda bi müddet sonra bırakıyorum. dualarımı bırakıyorum. umutsuzum. kötü şeyler yaşıyorum. kendimi toparlayamıyorum. bunu kendi kendime nasıl çözerim?
Namazı kesinlikle terketme sünnetleri kılmıyosan farz namazları terketme günde 17 rekat kıl ama devamlı kıl.Farz namazı terketmek içki içmekten hırsızlık yapmaktan vs daha büyük günahtır Şirktir küfürdür.Vesvesemi seni bunalttı bilmiyorum bende çok vesvese var amelinden etmeye çalışır şeytan insanı.rukye tedavisi ol yahu kendin kuran oku samanpan nerdeyse o da psikologdur o da bişeyler söylesin
 
S Çevrimdışı

sabrii_27

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Namazı kesinlikle terketme sünnetleri kılmıyosan farz namazları terketme günde 17 rekat kıl ama devamlı kıl.Vitir namazıda kuvvetli bi sünnettir o da 1 rekat kılınabilio.Farz namazı terketmek içki içmekten hırsızlık yapmaktan vs daha büyük günahtır Şirktir küfürdür.Vesvesemi seni bunalttı bilmiyorum bende çok vesvese var amelinden etmeye çalışır şeytan insanı.rukye tedavisi ol yahu kendin kuran oku samanpan nerdeyse o da psikologdur o da bişeyler söylesin
 
bahar rehab Çevrimdışı

bahar rehab

ben bana kendim için lazımım.
İslam-TR Üyesi
hayatım sanki yolunda gitmiyor gibi, eh ibadetler de öyle tabii. iki ay önce beni çok üzen bir haber aldım ve dedim ki artık namazı bırakmıycam benim tek dostum allah... o zamanda bile namazı bıraktım :( kendimden soğuyorum böyle yapınca.
 
bahar rehab Çevrimdışı

bahar rehab

ben bana kendim için lazımım.
İslam-TR Üyesi
bir de ben kur'an okumayı bilmiyorum...
 
bahar rehab Çevrimdışı

bahar rehab

ben bana kendim için lazımım.
İslam-TR Üyesi
Allah razi olsun. Hocaniz bunu niye gondermisti?
 
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bant kaydı etkili olur mu bilmiyorum ama başka bir rukye kaydı.


Bant kaydının etkisi var akhi, özellikle Bakara suresinin (okunmaya fırsat ve güç yetirilmiyorsa) dinlenmesi. Ayrıca idris abkar'ın okuduğu rukye ayetlerini tavsiye ederim;


Ne zaman dinlesem uyuya kalıyorum, gözümü sabah namazına açıyorum.
 
Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
Bant kaydının etkisi var akhi, özellikle Bakara suresinin (okunmaya fırsat ve güç yetirilmiyorsa) dinlenmesi. Ayrıca idris abkar'ın okuduğu rukye ayetlerini tavsiye ederim;


Ne zaman dinlesem uyuya kalıyorum, gözümü sabah namazına açıyorum.

Ahi uyuya kalman normal değil
 
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ahi uyuya kalman normal değil
Esslamun aleykum bu kayıtları kişinin kendi başına dinlemesinin her hangi bir zararı varmıdır? Birde dinlerken nelere dikkat etmemiz gerekir,kendimizde bu tür bir sorun olduğunu anlayabilirmiyiz.?
 
Üst Ana Sayfa Alt